ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › انعکاس تجربیات › موسسات شیاد و فریبکار چاپ مقاله › پاسخ به : موسسات شیاد و فریبکار چاپ مقاله
خلیلی
بعد از دفاع از پایان نامه که صفر تا 100 اون رو خودم انجام دادم ، در زمستان سال 99 ، به دلیل گرفتاریهای شغلی برای استخراج مقاله از پایان نامه ام بعد از جستجو در گوگل با مثلا موسسه ای به نام اکسپ… مواجه شدم و بعد از تماس تلفنی به بنده گفتند که به خاطر کرونا مراجعه حضوری ندارند و کار به صورت تلفنی و در واتس اپ انجام می شه
ازم خواستند که متن پایان نامه ام رو براشون ارسال کنم و مبلغ انجام این کار یعنی استخراج مقاله و اکسپت مقاله در مجلات علمی 1 میلیون تومن تعیین شد که 50 درصد این مبلغ رو ابتدای کار گرفتند و پیش قرار داد برام فرستادند .
بعد از مدتی که خبری از انجام کار نشد ، خودم پیگیری کردم و در کمال تعجب ، گفتند باید 1 و نیم میلیون دیگه پرداخت کنم تا کار نهایی بشه !! یعنی یک میلیون تومن بیش از مبلغی که توافق کرده بودیم .
بعد از مدتی دیگه جواب تماسم رو ندادند و وقتی به آدرس درج شده در سایتشون مراجعه کردم دیدم که اصلا چنین موسسه ای در اون مکان وجود نداشته و در واقع آدرس فیک بوده .
بعد از پیگیری نام صاحب حساب بانکی که پول رو به حسابش واریز کرده بودم دیدم که این شخص یعنی سید مح…. …می خودش رو با عناوین جعلی دکتر و پروفسور و عضو انجمن ….. مهندسی ایران معرفی کرده که با یک پیگیری از انجمن مذکور خلاف بودن این ادعا اثبات شد .
لطفا اسامی این موسسات و افراد رو به طور کامل منتشر کنید تا دیگران در دام این افراد شیاد نیفتند