ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › نمایه ESCI یا Emerging Sources Citation Index › پاسخ به : نمایه ESCI یا Emerging Sources Citation Index
حامد
با سلام و احترام
از مجموع نظرات دوستان و کارشناسان محترم بر این نتیجه می رسم که مجله ای که پیشتر در Scopus نمایه شده و همینک در لیست ESCI قرار دارد و بخشی از مقالات آن در PubMed نمایه می شود، به احتمال زیاد وارد لیست SJR خواهد شد. درسته دیگه؟؟؟ من اخیرا مقاله ای برای دفاع از پایان نامه در مجله ای از انتشارات Emerald پذیرش گرفتم که این مجله در Scopus نمایه میشه و در PubMed هم به صورت Selective paper مقاله اش ایندکس میشه (معمولا اونایی که Open Access) هستند. و در صف ESCI قرار گرفته. بر این اساس دو سوال داشتم اول اینکه آیا این مجله PubMed محسوب میشه چون در NLM Catolog وقتی سرچ می کنم اسم مجله رو میاره و در بخش توضیحاتش نوشته Selected Papers؟؟؟؟ و دوم اینکه با توجه به اینکه از انتشارات معتبر بوده و مدتهاست در Scopus هست احتمال پیوستنش به SJR چقدره؟؟؟ ممنون میشم ر اهنمایی کنید شرط دفاع ما PubMed یا ISI هست و منم این مقاله رو از پایان نامه استخراج کردم ولی هنوز پابلییش نشده و اکسپت گرفتم