ضریب تاثیر مجلات isi انجمن ها سایر انصراف از چاپ مقاله در ژورنال پاسخ به : انصراف از چاپ مقاله در ژورنال

#8689 پاسخ
رامین

در مورخه 2018 December مقاله خودم را ابتدا به مجله اول فرستادم که این مجله به مقاله پذیرش داده با سه نفر نویسنده که دو نفر از همکاران به علت نداشتن ایمپکت فکتور مجله به بنده که نویسنده مسئول بودم اعلام کناره گیری کردن و بنده نیز به مجله اعلام کردم کناره گیری همکاران را و مجله نیز ان را پذیرفت و سپس این مجله مقاله را با یک نفر نویسنده منتشر کرد البته قبل از انتشار مقاله به مجله در مورخه29 sep 2019 ایمیل زدم و کناره گیری خودم از منتشر شدن را اعلام نمودم ولی مجله در پاسخ ایمیل زیر را فرستاد

Dear Author,
Along with greeting, I comment that the manuscript is on the platform, scielo with assigned DOI and has been assigned to number 2 of volume 37 (2019). Please explain the situation better to inform the general edition. The foregoing is of the utmost importance since it is necessary to explain in detail the deletion of a manuscript.
Sincerely

همان طور که در ایمیل مجله ملاحظه می فرمایید از من خواسته که دلیل کناره گیری خودم از انتشار را توضیح دهم و بنده نیز عنوان کردم که یک دستورالعمل جدیدی به دانشگاه و سازمان حمایت کننده ام زده شده که فقط به مقالاتی تشویقی خواهند داد که در مجلات ایمپکت دار منتشر شود و در زیر ایمیل بنده به مجله را مشاهده می فرمایید.

Dear Prof.
First of all I appreciate you for all things.
This is new instruction of my organization that they support me if manuscript will publish in journal with JCR index and I must obey them and also I have conflict with my colleagues for choosing journal and they withdrawn of the manuscript for this subject.
Maybe manuscript will publish with my colleagues or without them.
Please delete manuscript DOI till I can publish it in another journal.
Can I publish this manuscript in another journal with JCR index after withdrawing of your journal?

پس از ایمیل فوق دیگر مجله به ایمیل های من جواب نداد و مقاله منتشر شد و چند روز در پنل اصلی مجله میشد فایل کامل مقاله خودم را مثل سایر مقالات منتشر شده دانلود و مشاهده نمود و پس از چند روز مقاله را از پنل حذف نمودند و دیگر هیچ اثری از مقاله در مجله وجود ندارد ولی میشه مقاله را در گوگل اسکولار قسمت Cached مشاهده نمود ولی نام و مقاله بنده را به طور کل از سایت مجله حذف نموده اند و هچنین چندین بار به مجله ایمیل زده ام که ایا میتوانم مقاله ام را در مجله دیگری چاپ نمایم یا خیر که تا کنون هیچ پاسخی از انان دریافت نکرده ام.

در مورخه2018 DEC همین مقاله را به مجله دوم با سه نفر نویسنده ارسال کرده ام. حال می دانستم که نباید همزمان به دو یا چندین مجله به طور همزمان نباید ارسال کرد ولی به علت صرفه جویی در وقت، ارسال همزمان به دو مجله انجام شد. در مورخه 26 SEP 2019 مجله مذکور پس از یک دور ویرایش به مقاله پذیرش داد و قرار شده که پس از پرداخت هزینه مجله در جلد 4 مورخه 2019 December مقاله منتشر شود و در واقع دلیل اصلی که از مجله قبلی کناره گیری کردم به خاطر پذیرش در مجله دوم می باشد چون این مجله دارای ایمپکت فکتور می باشد و برای انتشار در این مجله باید مبلغ 50 دلار به مجله پرداخت نمایم. ایمیل پذیرش مقاله را در زیر مشاهده می فرمایید

Dear Author,
I am glad to inform you that your manuscript, numbered 18 has been accepted for publication in the Journal. As per our rule, you are now requested to kindly send the membership fees for the Society (S) by 04 November 2019. The amount is (30 ´ 3) = 90 US $ for Seven author and be sent to the following account.
PLEASE DO NOT SEND BANK DRAFT
AFTER REMITTANCE, PLEASE SEND ME A PDF COPY OF THE ORIGINAL BANK PAPERS.
LETTER OF ACCEPTANCE AND GALLEY PROOF WILL BE SENT TO YOU ONLY WHEN THE MEMBERSHIP FEE IS CREDITED TO OUR ACCOUNT
Thank you,
Executive Editor

پس از پذیرشدر این مجله دوم، بنده به مجله اعلام کردم که دو نفر همکارم سهم خود از انتشار مقاله را پرداخت نمیکنند و می خواهند از مقاله کناره گیری کنند و سردبیر مجله نیز با کناره گیری همکارانم موافقت نمود و قرار شده که فقط با یک نفر نویسنده منتشر شود. حال برای به تعویق انداختن انتشار مقاله در مجله مذکور به انان اعلام نموده ام که به علت تحریم های بانکی قادر به پرداخت هزینه مجله نیستم و از انتشار ان کناره گیری می نمایم ولی سردبیر با کناره گیری من تقریبا مخالفت کرده و راه حلی برای پرداخت ارائه نموده و من نیز مشتاق هستم که پس از پرداخت هزینه مجله، مقاله در اینجا منتشر شود.
حال ابتدا ایمیل من به مجله را مشاهده و سپس پاسخ مجله به ایمیلم را می بینید.

Dear Prof
Along with greeting. I can not pay your journal membership fees because all Iranian banks boycotted by the united states and union europe.
I withdraw to publish manuscript in your journal.
Best regards

پاسخ مجله

Dear Author,
Thanks for your mail regarding withdrawn of manuscript 18. As you know your manuscript has accepted for publication after doing lot of works by you and myself too. I think you can find out your friends live in other country or any friend living in Iran, who can pay on behalf of you. Then, you can pay them by your currency.

لطفا راهنمایی بفرمایید که
1- ایا با این شرایط می توانم هزینه مجله دوم را پرداخت نمایم تا مقاله در این مجله منتشر شود؟
2- مقاله که در مجله اول منتشر شده و سپس از ان حذف شده چه حکمی دارد؟ ایا ان به منزله انتشار نیافته می باشد یا خیر؟
3- با منتشر شدن مقاله در مجله دوم ایا اسم من به لیست سیاه اضافه می شود توسط سردبیران دو مجله مذکور؟
یا هر موردی که می توان با این شرایط انجام داد را بفرمایید تا این مشکل را رفع نمایم.
با احترام