ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › انصراف از چاپ مقاله در ژورنال
این موضوع شامل 20 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط محبوبی در 1 هفته, 2 روز پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
آواسلام
من یک مقاله ای برای مجله ای فرستادم که بعد از داوری ابتدایی و فرستادن اصلاحات از مراحل بعدی انصراف دادم و حتی نه اصلاحات را برای مجله فرستادم و نه هزینه چاپ مقاله را واریز کردم
اما بعد از مدتی متوجه شدم بدون اینکه مجله به من اطلاعی بدهد مقاله مرا چاپ کرده است (چندبار هم بهشون ایمیل زدم که من قبلا انصراف خودم را ار چاپ مقاله اعلام کردم : اما متاسفانه پاسخی ندادند) لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم و چطور می توانم از این مجله خارجی شکایت کنم که بدون اجازه مقاله مرا چاپ کرده است با تشکرانجام “شکایت” مستلزم پی گرفتن مراحل حقوقی است. و درصورتیکه مقاله شما ایندکس شده و یا شناسه DOI دریافت کرده باشد، حصول به نتیجه مدنظرتان دور از ذهن بنظر میرسد.
آوابا سلام ضمن تشکر از پاسخدهی لطفا راهنمایی بفرمایید که کجا و چگونه باید شکایت را انجام بدهم (متاسفانه مقاله ایندکس شده ) و من حق چاپ مقاله را بعد از انصراف در این مجله به مجله دیگری داده ام و در حال حاضر نمی دانم باید چکار کنم با تشکر از راهنمایی و سایت بسیار خوبتان
آوابا سلام ضمن تشکر از پاسخدهی لطفا راهنمایی بفرمایید که کجا و چگونه باید شکایت را انجام بدهم (متاسفانه مقاله ایندکس شده ) و من حق چاپ مقاله را بعد از انصراف در این مجله به مجله دیگری داده ام و در حال حاضر نمی دانم باید چکار کنم با تشکر از راهنمایی و سایت بسیار خوبتان لطفا راهنمایی کنید چونکه من واقعا نمی دانم باید چکار کنم لطفا
پس از انتشار مقاله، امکان ارسال برای ژورنال دیگر وجود ندارد، ضمن آنکه اعتبار خود شما نیز آسیب خواهد دید
بطور معمول در فرآیند ثبت مقاله در ژورنال از شما یکسری تعهدات گرفته میشود، با فرض آنکه این اختیار توسط ژورنال اول از شما سلب نشده باشد، "شکایت" کردن مستلزم پیگیری حقوقی است. مجددا تاکید میشود که حصول به نتیجه مدنظرتان دور از ذهن بنظر میرسد.
آواسلام ضمن تشکر از پاسخدهی شما
، من بعد از انصراف از مجله نخست مقاله را برای مجله دوم فرستادم، منتها مجله نخست به تازگی مقاله را منتشر کرده و من هفته پیش به صورت اتفاقی مقاله را روی سایت مجله دیدم. بعد از کلی ایمیل فرستادن به مجله که چرا مقاله را با توجه به انصراف من، چاپ کردید، مجله مذکور مدعی است که برای چاپ مقاله هزینه کرده است و در صورتی مقاله را از روی سایتشان حذف خواهد کرد که من هزینه آنان را بپردازم، من نمی دانم باید چکار کنم آیا با پرداخت هزینه امکان برداشتن مقاله از سایت وجود دارد؟ (البته مجله نخست هیچگونه تعهدی در خصوص فرستادن مقاله به جای دیگر از من نگرفتند) . با تشکر مجدد
سارسلام دوستان
من حدود یک سال پیش یه مقاله به یه ژورنال فرستادم ولی هر بار که چک می کردم وضعیت مقاله من تحت داوری بود. از دوستانم شنیده بودم که این ژورنال به تازگی مقالاتی که از ایران باشه رو ایراد می گیره و می گه که چون شما تحریم هستید نمی تونیم مقالات شما رو بررسی کنیم. خودم هم چند بار به ادیتور این ژورنال ایمیل فرستادم که راجع به وضعیت مقالم بپرسم ولی هر بار بعد از زمان زیادی که جوابم رو می داد می گفت صبور باشید. بار آخر که حدود ۳-۴ ماه پیش بود مجددا ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم. با تصور اینکه احتمالا ما چون تحریم هستیم مقاله ام رو بررسی نمی کنند مقاله رو به یه ژورنال دیگه فرستادم جوابیه اون ژورنال اومد که گفته بود مقاله شما ریجکت شده ولی این شانس رو دارید که ایرادات اسای اون رو رفع کرده و مجددا سابمیت کنید ولی به این معنی نیست که مقاله شما حتما اکسپت میشه. من جوابی به این ژورنال ندادم. حالا بعد از تقریبا ۱۰ ماه جواب اون ژورنال اول اومده و مقاله ام مینور ریویژن خورده. حالا می خواستم ازتون بژرسم چه کار کنم؟ ممکنه اونها بفهمن که مقاله ام رو یه جای دیگه فرستادم و برام ردرسر ایجاد بشه؟ لازم به ذکره که هردو ژورنال از یه پابلیشر هستن. و اینکه ژورنا اول ایمپکتش ۰/۶ و ژورنال دوم ۲/۱ هست. لطفا راهنماییم کنید.
منتظر پاسختون هستم.
متشکرم
عبادباسلام من ادیبهشت97یک مقاله به یه کنفرانس ارسال کردم و اکسپت هم شده وگواهیش صادرشده ولی حالاازچاپش پشیمون شدم ومی خوام انصراف بدم آیا بادرخواستم موافقت میشه؟باتشکرازفراوان ازشما.
نادریبا سلام
بنده یک مقاله به یکی از مجلات امرالد فرستادم و الان پیام گذاشته که در انتظار انتخاب داور است. ولی الان فهمیدم که جز مجلات معتبر نیست. حالا می خواهم از داوری و چاپ آن انصراف بدهم. لطفا راهنمایی کنید. چون هیچ جایی را برای برگشت و پس گرفتن مقاله نگذاشتند. ممنون
طرح درخواست withdraw از سردبیر
انیگمابا سلام
من با همکاری استاد راهنما یک مقاله نوشتم و استادم ان را به ژورنال ی فرستاد بعد از گذشت هشت ماه و ایمیل هایی که استاد میزد آنها گفتند که تحت داوری است و استاد به من گفت که شما ان را به ژورنال دیگر بفرست من با علم به اینکه استاد ان را خارج کرده از داوری در ژورنال اول ان را به ژورنال دیگری فرستادم.
بعد از هفت ماه به من اکسپت دادند و همزمان بعد ار یک سال و سه ماه به استادم هم ژورنال اول اکسپت داده.
حالا من مانده ام چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
ناهیدسلام.من یه مقاله ای رو چند روز میش فرستادم به یه کنفرانس.ولی چون گفته بودن 8صفحه باشه مجبورا خلاصه اش کردم .متوجه نبودم هزینه شو هم پرداخت کردم.فرداش دیدم یه کنفرانس دیگه هم هست فرستادم اونجا ولی مقاله رو با حجم اصلیش.هردوشونم پذیرش دادن.حالا من به اولی ایمیل هم زدم تماس هم گرفتم که منصرف شدم چاپ نکنید. پولم رو چطوری میتونم پس بگیرم؟؟؟؟ لطفا پاسخ رو به خودم هم ایمیل کنید .ممنون.راهنماییم کنید لطفا
نجمهبا سلام من یک مقاله جهت دریافت کد سابمیت برای نوبت دفاع پایان نامه به ژورنال فارسی ارسال کردم و الان امکان حذف و ویرایش مقالم رو ندارم باید چه کار کنم؟
رامیندر مورخه 2018 December مقاله خودم را ابتدا به مجله اول فرستادم که این مجله به مقاله پذیرش داده با سه نفر نویسنده که دو نفر از همکاران به علت نداشتن ایمپکت فکتور مجله به بنده که نویسنده مسئول بودم اعلام کناره گیری کردن و بنده نیز به مجله اعلام کردم کناره گیری همکاران را و مجله نیز ان را پذیرفت و سپس این مجله مقاله را با یک نفر نویسنده منتشر کرد البته قبل از انتشار مقاله به مجله در مورخه29 sep 2019 ایمیل زدم و کناره گیری خودم از منتشر شدن را اعلام نمودم ولی مجله در پاسخ ایمیل زیر را فرستاد
Dear Author,
Along with greeting, I comment that the manuscript is on the platform, scielo with assigned DOI and has been assigned to number 2 of volume 37 (2019). Please explain the situation better to inform the general edition. The foregoing is of the utmost importance since it is necessary to explain in detail the deletion of a manuscript.
Sincerelyهمان طور که در ایمیل مجله ملاحظه می فرمایید از من خواسته که دلیل کناره گیری خودم از انتشار را توضیح دهم و بنده نیز عنوان کردم که یک دستورالعمل جدیدی به دانشگاه و سازمان حمایت کننده ام زده شده که فقط به مقالاتی تشویقی خواهند داد که در مجلات ایمپکت دار منتشر شود و در زیر ایمیل بنده به مجله را مشاهده می فرمایید.
Dear Prof.
First of all I appreciate you for all things.
This is new instruction of my organization that they support me if manuscript will publish in journal with JCR index and I must obey them and also I have conflict with my colleagues for choosing journal and they withdrawn of the manuscript for this subject.
Maybe manuscript will publish with my colleagues or without them.
Please delete manuscript DOI till I can publish it in another journal.
Can I publish this manuscript in another journal with JCR index after withdrawing of your journal?پس از ایمیل فوق دیگر مجله به ایمیل های من جواب نداد و مقاله منتشر شد و چند روز در پنل اصلی مجله میشد فایل کامل مقاله خودم را مثل سایر مقالات منتشر شده دانلود و مشاهده نمود و پس از چند روز مقاله را از پنل حذف نمودند و دیگر هیچ اثری از مقاله در مجله وجود ندارد ولی میشه مقاله را در گوگل اسکولار قسمت Cached مشاهده نمود ولی نام و مقاله بنده را به طور کل از سایت مجله حذف نموده اند و هچنین چندین بار به مجله ایمیل زده ام که ایا میتوانم مقاله ام را در مجله دیگری چاپ نمایم یا خیر که تا کنون هیچ پاسخی از انان دریافت نکرده ام.
در مورخه2018 DEC همین مقاله را به مجله دوم با سه نفر نویسنده ارسال کرده ام. حال می دانستم که نباید همزمان به دو یا چندین مجله به طور همزمان نباید ارسال کرد ولی به علت صرفه جویی در وقت، ارسال همزمان به دو مجله انجام شد. در مورخه 26 SEP 2019 مجله مذکور پس از یک دور ویرایش به مقاله پذیرش داد و قرار شده که پس از پرداخت هزینه مجله در جلد 4 مورخه 2019 December مقاله منتشر شود و در واقع دلیل اصلی که از مجله قبلی کناره گیری کردم به خاطر پذیرش در مجله دوم می باشد چون این مجله دارای ایمپکت فکتور می باشد و برای انتشار در این مجله باید مبلغ 50 دلار به مجله پرداخت نمایم. ایمیل پذیرش مقاله را در زیر مشاهده می فرمایید
Dear Author,
I am glad to inform you that your manuscript, numbered 18 has been accepted for publication in the Journal. As per our rule, you are now requested to kindly send the membership fees for the Society (S) by 04 November 2019. The amount is (30 ´ 3) = 90 US $ for Seven author and be sent to the following account.
PLEASE DO NOT SEND BANK DRAFT
AFTER REMITTANCE, PLEASE SEND ME A PDF COPY OF THE ORIGINAL BANK PAPERS.
LETTER OF ACCEPTANCE AND GALLEY PROOF WILL BE SENT TO YOU ONLY WHEN THE MEMBERSHIP FEE IS CREDITED TO OUR ACCOUNT
Thank you,
Executive Editorپس از پذیرشدر این مجله دوم، بنده به مجله اعلام کردم که دو نفر همکارم سهم خود از انتشار مقاله را پرداخت نمیکنند و می خواهند از مقاله کناره گیری کنند و سردبیر مجله نیز با کناره گیری همکارانم موافقت نمود و قرار شده که فقط با یک نفر نویسنده منتشر شود. حال برای به تعویق انداختن انتشار مقاله در مجله مذکور به انان اعلام نموده ام که به علت تحریم های بانکی قادر به پرداخت هزینه مجله نیستم و از انتشار ان کناره گیری می نمایم ولی سردبیر با کناره گیری من تقریبا مخالفت کرده و راه حلی برای پرداخت ارائه نموده و من نیز مشتاق هستم که پس از پرداخت هزینه مجله، مقاله در اینجا منتشر شود.
حال ابتدا ایمیل من به مجله را مشاهده و سپس پاسخ مجله به ایمیلم را می بینید.Dear Prof
Along with greeting. I can not pay your journal membership fees because all Iranian banks boycotted by the united states and union europe.
I withdraw to publish manuscript in your journal.
Best regardsپاسخ مجله
Dear Author,
Thanks for your mail regarding withdrawn of manuscript 18. As you know your manuscript has accepted for publication after doing lot of works by you and myself too. I think you can find out your friends live in other country or any friend living in Iran, who can pay on behalf of you. Then, you can pay them by your currency.لطفا راهنمایی بفرمایید که
1- ایا با این شرایط می توانم هزینه مجله دوم را پرداخت نمایم تا مقاله در این مجله منتشر شود؟
2- مقاله که در مجله اول منتشر شده و سپس از ان حذف شده چه حکمی دارد؟ ایا ان به منزله انتشار نیافته می باشد یا خیر؟
3- با منتشر شدن مقاله در مجله دوم ایا اسم من به لیست سیاه اضافه می شود توسط سردبیران دو مجله مذکور؟
یا هر موردی که می توان با این شرایط انجام داد را بفرمایید تا این مشکل را رفع نمایم.
با احترام
مینابا عرض سلام و وقت بخیر
من یک مقاله برای یک کنفرانس نه چندان معتبر ارسال کردم و حالا متوجه شدم برای پایان نامه هیچ وجه مثبتی نداره ایا میتونم از کنفرانس انصراف بدم و هزینمو پس بگیرم؟
محمدسلام و احترام
یکی از دوستانم پایان نامه من و در اختیار داره، یه سال و نیم پیش با تغییرات جزیی فرستاده برای مجله ای. اون موقع کنسل شد. اما اخیرا دیدم که در یه مجله انتشار یافته. ادله کافی در اختیار دارم و انم خود پایان نامه ی من است. من چطور پیگیری کنم، با شکایت این مقاله قابل حذف است؟
مينابا سلام من مقاله اي به مجله ارسال كرده ام بعد از انجام همه مراحل و انجام اصلاحات گزارش شده توسط داوري پذيرش نهايي شده بود و آماده براي انتشار متاسفانه الان حذف توسط سردبير شده است.فكر مي كنيد دليلش چي مي باشد؟ من هزينه اوليه رو واريز كرده بودم ولي متاسفانه اطلاع نداشتم كه هزينه دومي هم هست كه بايد واريز بشه الان مي تونم در خواست بازنگري بدهم؟ ممنون مي شم سريعتر پاسخ بدهيد ممنون.
لیلاسلام ببخشید من مقاله را سه روز پیش برای مجله فرستادم و الان متوجه شدم که در قسمت affliation ایراد وجود داشته میخوام مقاله را پس بگیرم و دوباره برای همون مجله بفرستم، چیکار باید بکنم؟
سارا شفیعیسلام بنده اکسپت مقاله خارجی دارم اما زمان چاپ نداده و الان با گذشت دو ماه از اکسپت خبری از چاپ نیست می تونم تو این مرحله مقالم رو پس بگیرم؟ و یا دلیل دیر چاپ کردن ژورنال ها چیه واقعا؟!
موناسلام و وقت بخیر
مقاله ای را برای ژورنال خارجی ارسال کردم تقریبا ۳ ماه در وضعیت سایمیت بود چون نیاز به نثاله داشتم بهد از دو ماه مدام ایمیل انصراف از مقاله رو به سردبیر زدم ولی هیچ کدام رو جواب نگرفتم . و مقاله رو برای یک ژورنال دیگه ارسال کزدم . و بعد به طور اتقاقی در سایت مجله ی اول دیدم که بعد ۳ ماه تازه رفته برای داوری. مجدد برایشان پیام گذاستم که قصد انصراف دارم و چندین بار هم ایمیل زدم
اگر موفاقت نکنند چه کار باید کنم مجله ی دوم هم تحت داوری است . ممنون
محبوبیسلام. مقاله فرستادم که ژورنال در ابتدا پیش چاپ کرده. الان هم ریجکت کرده. این مقاله را میشه به یه ژورنال دیگه فرستاد؟؟؟؟؟ وقتی همپوشانی این مقاله را در میارم با توجه به پیش چاپ مقاله زیاد نشون میده
اصلا روشی وجود داره پیش چاپ حذذف بشه؟؟؟ -
نویسندهنوشته ها