ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › مرجع مجلات کم اعتبار
این موضوع شامل 68 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط جواد در 9 ماه, 3 هفته پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
mehdiبا سلام میشه بفرمایین چرا این ژورنال در لیست شما قرار دارد. با توجه به این که این ژورنال از همه ژورنال های داخلی اعتبار بیشتری دارد. ممنون
Far East Journal of Electronics and Communications
احمداز زحمات شما تشکر میکنم
هانادانشگاه های داخلی اکثرا با پارتی بازی و نون به هم قرض دادن اساتید و دوروبری هاشون مقاله چاپ می کنند بعد یه جایی به نام دانشگاه آزاد نجف آباد که خودش اصلا در رتبه ای نیست که نظر بده میاد میگه این نشریه خارجی فاقد اعتباره آخه آزاد نجف آباد نه اینکه شاخه دومه سوربنه خنده داره والا:)
مرتضینظر دانشگاه آزاد نجف آباد چیه؟؟؟
افشینبا سلام . میخواستم بدونم این مجله در فهرست ژرونال های نامعتبر درون دانشگاهی دانشگاه ازاد اومده یعنی اعتباری نداره اگه پذیرش بگیریم؟؟
ISSN: 0970-020x
محمد حاجعلیباسلام
سردبیر محترم لطفا دقت کنید این مجله با3055-2476 با نام civil engineering journal در لیست سیاه و بلاک دانشگاه آزاد علوم تحقیقات نیست این دانشگاه در ادرس :نام مجلات نامعتبر رو عنوان کرده خواهشا بررسی کنید بعد بذارید اخه تاپیک مربوط به مباحث دارو چه ربطی به عمران و مهندسی عمرا داره واقعا با کارتون نمرات دانشجوهارو کم میکنید خواهشا سریع تر اصلاحش کنید
محمد حاجعلی: … این مجله با نام civil engineering journal در لیست سیاه و بلاک دانشگاه آزاد علوم تحقیقات نیست …
SOORIبا سلام و با تشکر از سایت بسیار مفیدتون. من قصد دارم مقالم رو به مجله ای با issn:2226-3209 ارسال کنم در سایت شما جز مجلات کم اعتبار البته فقط از نظر دانشگاه ازاد اسلامی واحد نجف آباد امده و مشخص نکردید که جز لیست سیاه وزارتین یا دانشگاه ازاد هست یا نه
؟دوم اینکه مگه نظر یه واحد دانشگاه ازاد میتونه مهم باشه؟ حداقل اگه از یه دانشگاه معتبری مثل شهید بهشتی بود باز قابل توجه بود لطفا پاسخ بدید منتظرم. با تشکر
SOORIببخشید اگه مجله ای در لیست سیاه وزارتین نباشه ولی در لیست سیاه دانشگاه ازاد باشه از لحاظ اعتبار چگونه بررسی میشه؟
ایمانباسلام و احترام،
تشکر از زحمات شما.
ببخشید چطور ممکن است مجله ای با درجه اعتبار بالاو عنوان کاملا تخصصی توسط شما به عنوان مجلات نامعتبر درون دانشگاهی برچسب خورده باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ادرس مجله: http://www.mdpi[dot]com/journal/atmosphereاین ژورنال یکی از بهترین های علوم جوی هست و واقعا هر مقاله ای رو چاپ نمیکنه. لطفا تجدید نظر بفرمایید. به احتمال زیاد بخاطر اختلاف سلیقه بین اساتید دانشگاه شهید بهشتی این برچسب به این مجله معتبر خورده است. این برچسب مدارک و مستندات محکم لازم دارد.
بنده هیات علمی اقلیم شناسی دانشگاه یزد هستم. و داور مجلات آی اس آی و غیر آی اس آی خارجی و همچنین داخلی.
ممنون میشم به بنده پاسخ بدین.
ایمانموافقم. واقعا دانشگاههای داخلی دارن سلیقه ای عمل میکنن.
ایمانبا چکی که الان بنده انجام دادم، دانشگاه شهید بهشتی کلا پابلیشر MDPI رو توی مجلات نامعتبر قرار داده. این نیازمند دلیل محکم هست. مثلا مجله Q1, Remote Sensing هم توی این لیست هست!!!!!! داقل این مجله یکی از بهترین های این رشته توی دنیا هست. لطفا لطفا لطفا توی این مورد شهید بهشتی بیشتر دقت بفرمایید.
مثل این میمونه که شما فردا پابلیشر Springer یا Elsevier رو بدون چک کردن تک تک مجلاتش توی دسته نامعتبر قرار بدین. این درسته؟!!!!!با تشکر
ایمان: … توسط شما به عنوان مجلات نامعتبر درون دانشگاهی برچسب خورده ….
با سلام
وبسایت ضریب تاثیر صرفا منعکس کننده نمایه ها است.بدیهی است لیست مجلات نامعتبر درون دانشگاهی برای پژوهشگران سایر دانشگاه ها الزام آور نبوده و صرفا جنبه آگاهی بخشی دارد.
بنظر میرسد دلیل قرارگیری انتشارات MDPI در لیست نامعتبر برخی دانشگاه های داخلی نظیر شهید بهشتی و آزاد اسلامی(علوم و تحقیقات)، حواشی های متعدد ایجاد شده در سال 2014 درخصوص یغماگر (predatory) بودن برخی مجلات این ناشر است.به دلیل وجود موارد متعدد عدم تطابق شناسه ISSN با عنوان ژورنال در لیست مجلات نامعتبر متعلق به دانشگاه شهید بهشتی، بررسی در این فهرست در نتایج وبسایت ضریب تاثیر تا اطلاع ثانوی متوقف گردید.
پوریابا سلام، گاهی پیش می آید که یک نشریه از فهرست نشریات معتبر خارج (حذف) می شود اما مقاله در زمان اعتبار آن چاپ شده است چگونه می توان به سابقه نشریه در زمان معتبر بودن دست پیدا کرد. ممنون
امینبا سلام
با توجه به پیام شما در 9 تیر 97 که فهرست دانشگاه شهید بهشتی در نتایج سایت ضریب تاثیر متوقف شده،خواهشمند است ضمن اعلام رسمی مدیر سایت ،انجام جستجو را نیز متوقف نمایید.زیرا همچنان برخی دانشگاهها نظیر دانشگاه… برای بررسی مقالات به سایت ضریب تاثیز استناد می نمایند و جستجو می کنند و همچنان سامانه پیام نا معتبر بودن نشریه را با توجه به فهرست دانشگاه شهید بهشتی اعلام می کند.
در این صورت چه بسا به ناحق فعالیت های اعضای هیات علمی ان دانشگاه مورد تایید قرار نگیرد و از دریافت امتیازات ان مقاله محروم شوند.
در واقع فرایند بررسی ناخوداگاه دارای خطای زیاذی خواهد بود.
با تشکر از رعایت اخلاق علمی شمابا سلام
با توجه به اندک بودن موارد “عدم تطابق عنوان ژورنال” در این فهرست، موارد رویت شده حذف گردید. و بررسی در لیست مجلات نامعتبر دانشگاه شهید بهشتی به سامانه بازگشت/
امینسلام
اگر ممکن است لطفا به سوال 20 تیر 97 پوریا پاسخ دهید چون سوال من هم هست.
با تشکر
امینبا سلام
یک نکته دیگر.برخی نشریات معتبر بین المللی که در اخرین فهرست نمایه های بین المللی وزارت علوم که هم اکنون در سایت وزارت علوم هم وجود دارد و دانشگاهها به ان استناد می کنند،نمایه شده اند.اما در لیست نا معتبر دانشگاه شهید بهشتی قرار گرفته است.می توانید برای نمونه از فهرست وزارت علوم چند نشریه را امتحان کنید .از این رو لطفا یکبار دیگر در مورد فهرست نشریات نا معتبر شهید بهشتی تجدید نظر نمایید.چون از فهرست وزارت علوم که بالاتر نیست.
با تشکر از اخلاق علمی شما
رضاجناب تلیکانی اگر دانشگاه شما مربوط به وزارت علوم هست یعنی دانشگاه آزاد نیست، بر اساس لیست سیاه وزارت علوم موضوع را صرفا بررسی می کنند.
حتی اگر در لیست سیاه هم باشد دانشکده مختار است که خود تصمیم بگیرد. من دوستانی میشناسم که با مقاله چاپ شده در لیست سیاه، دفاع دکتری داشتند. اصولا شورای دانشکده مهمترین تصمیم گیر در این موارد است و ما بقی موارد صوری می باشند. دقیقا این موضوع در قبولی دکترا و جذب هیات علمی صدق می کند.
مهدیژورنال با ایمپکت ۲ رو زدید نا معتبر خخخ ممنونم
فرانکمتاسفانه معلوم نیست دانشگاه شهید بهشتی واقعا رو چه حسابی اومده ژورنالی با ایمکت 4 رو نا معتبر دونسته
واقعا برای خود من جای تعجب هست
به هرحال به نظرم اگر کسی قصد ادامه تحصیل برای اون ور آب رو داشته باشه نظر این دانشگاه اصلا مهم نیست
امیرباسلام و احترام به نظر یکایک همکاران علمی و پژوهشی. به پیشنهاد من صحیح نمی باشد و دور از اخلاق علمی و پژوهشی و انصاف می باشد که نظر خاص یک دانشگاه را مدنظر قرار دهیم و همانطور که اهالی علم می دانند، لیست سیاه معرفی نمودن یک ژورنال بستگی به عوامل مجموعه ی دانشگاه خاص دارد و به دور از انصاف هست که ژورنال مربوطه لیست سیاه یک دانشگاه خاص شود و به کل کشور بسط دهیم و میزان و معیار همان وزارت علوم قراردهیم. سوال این است: آیا امکانات، پژوهشی، آزمایشگاهی و حتی آموزشی یک دانشگاه مرتبه ی سه که در دورترین نقطه ی کشور واقع شده است و تازه راه اندازی شده است با دانشگاه شهید بهشتی یکسان می باشد؟؟؟
قطعا یکسان نمی باشد و حتی مقایسه در ذهن صحیح نمی باشد. به نظر من: Applied Mathematics and Computation در لیست مجلات معتبر وزارت علوم است و همچنین دارای ضریب 1.7 هستش. خواهشمنداست این ژورنال از لیست سیاه دانشگاه شهید بهشتی دربیارید.
مهری پیرحیاتیمجلات کم اعتبار درون دانشگاهی ایا شامل مجلات ی می شود که در خارج از کشور و بدون وابسته به دانشگاه فعالیت دارند …..مجلاتی که در سوئد یا اتریش مثلا هستند و ارتباطی با ارگان ها و سازمان های داخل ایران ندارند؟
رضا مستوریمی گویند کسی را که خواب است می توان بیدار کرد اما کسی را که خودش را به خواب زده است نمی توان بیدار کرد.
حکایت افرادی هست که خودشان بهتر از هر کسی می دانند که :
1) چقدر بی سوادند
2) چقدر ترسو هستد که جرات ندارند مقاله شان را برای ناشران معتبر مثل الزویر و اسپرینگر و تیلور اند فرانسیس و … بفرستند.
3) چقدر پول داده اند به موسسات تا مقاله برایشان تهیه و ارسال شود
4) ایمیل چه افرادی را به عنوان داور به مجله معرفی کرده اند (پسر خاله، دوست، دانشجو و…)و حالا ناراحتند که چرا با مقاله چاپ شده آبکی فرصت دفاع و عرض اندام و یا ارتقا دارد از آنها صلب می گردد.
-
نویسندهنوشته ها