ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › انعکاس تجربیات › موسسات شیاد و فریبکار چاپ مقاله
این موضوع شامل 110 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط دانشجو در 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
علیسلام دوستان کسانی که می خواهند از این موسسات شکایت کنند میتوانید ضمن مراجعه به دادسرای محل وقوع جرم شکایت کیفری کلاهبرداری علیه موسسات مطرح نمایند.اگر هم مکان مشخصی ندارند به پلیس فتا مراجعه کنند با تشکر
farimaوقتی دانشگاه دانشجوی فله ای و تنبل میگیره معلومه همچین موسسه هایی مثل قارچ سبز میشه . حقتونه پولتون رو بخورن
علیدپارتمان تخصصی امیر[…] با مدیریت فاطمه […] کلاهبردار است.
لطفا اقدام نکنید
فاطمهسلام دوستان. کسی تا به حال به موسسه easypapers مقاله برای اکسپت داده یا این موسسه رو می شناسه
رهااحتمالا موسسه آرم[..] نبود؟
گلیسلام دوستان اگه کسی موسسه معتبری میشناسه لطفا معرفی کنه اگرنامش کامل نمیشه نوشت به اختصار بگین،آیا کسی تجربه با موسسه آرم ان داره؟
عشقیسلام،
دانشجویی که بخواد مقالشو یه مشت لات و لوت میدون انقلاب چاپ کنن یعنی اضلا ارزش علم رو نمی دونه! همون بهتر پولش خورده بشه!
Samسلام دوستان موسسه اکسپت … هم شیاد و کلاهبردارن
علیرضاسلام ببخشید در خصوص نام این موسسات فریبکار که فرمودید موسسه شریف یار هم هست؟ چون من مجبور شدم ویرایش مقاله خودم رو بهشون بسپرم؟
مرسی اگر راهنمایی کنید
فاطمهسلام ، من میخام به موسسه اکسپت کار پول بدم برا مقاله ici بنویسه کسی میدونه این موسسه کارش چه طوریه ؟؟
099یه اقایی به نام بدخشان که با نام های مختلف کلاهبرداری میکنه و صاحب موسسه [omitted] البتهههه با هزار تا نام و عنوان دیگه هم کلاهبرداری کردن و الان پرونده چندینننن فقره کلاهبرداری شون تو دادسرا منیریه باز شده.
علیاطلاعات بیشتری از اقای بدخشان دارید و کجا باید بریم از ایشون شکایت کنیم؟ایشون سر من و چند نفر دیگه رو کلاه گزاشتن البته یه همکار هم دارند
ساراسلام، به چند مورد کار داشتم ایشان خیلی حرفه ای هستند و تماما با ایمپکت فاکتور بالا چاپ شدند 0918XXXXXXXXX
فریب خوردهموسسه سرو. با مدیریت رام.. و مبت.. کلاهبردارن و صدها شاکی دارن ولی متاسفانه همچنان مشغول فعالیت هستن
محمدسلام. بنده برای راستی آزمایی موسسه اشرا… برای چاپ مقاله باهاشون تماس گرفتم تا بهم لیست ژورنالاشون رو در حوزه کشاورزی بگن تا بررسی کنم و اینکه مقاله من حتما باید توسط نویسنده مسئول فرستاده بشه بعد کلی مذاکره لیستشو داد دیدم ژورنال داروسازیه و میگه کشاورزی اسکوپ میکنه بعد ی سرچ ساده متوجه شدم همش جعلی و بلک لیسته و دیگه بهم ایمیل نمیدن
سید عبدالرحیم احمدیبا سلام و احترام تقریبا نود درصد از اینگونه موسسات کلاه بردارند. تقصیر دانشجوهای محترم هست که بیخود و بی جهت اعتماد می کنند. بنده هم پایان نامه ارشد و هم تز دکتری را با کمک از سایت ایران داک و گنج و دانلود و مطالعه صدها پایان نامه رساله دکتری و مقاله به نگارش درآوردم و دفاع کردم. بروید در فصلنامه های داخلی خصوصا فصلنامه هایی که مورد تایید وزارتین هستند آنها را مطالعه کنید با شیوه نگارش آشنا می شوید. گول موسسات کلاه بردار را نخورید.
موسسه سر[..] کلاهبردارترین و پست ترین موسسه در ایران است. آدم های بی انصاف و بی شرفی که نظیرشان هیچ جای جهان پیدا نمی شود. این موسسه یکی از شیادترین و شیاطین روزگار هستش گولش را نخورید.خیلی دقت کنید تا موسسه سر[..] سرتان کلاه نگذارد.
هر وقت پول تان دریافت شد اول بدبختی تان شروع می شود. دیگه کسی پاسخگو نیست.
خودتان بنویسید. کمی زحمت داره و لی ارزشش رو هم داره.همه موسسات بدون استثنا شیاد و کلاهبردارند. گول نخورید عزیزان
محسن علیمردانبا سلام خدمت شما
درباره این آقای بدخشان من فکر میکنم که ایشان بودند که از پول بابت پذیرش مقاله گرفتند.
میشه شمارتون را داشته باشم تا با هماهنگی شما پیگیرشون بشیم
این پاسخ تکراری نیست من به دو نفر فرستادم تا بهتر نتیجه بگیرم
ایرجیک ادمی به اسم افشار داره با کارت بدخشان کلاهبرداری میکنه
مهنازخانمی به اسم ال…. رحیمی با موسسه کانون [….] داره کلاهبرداری می کنه پذیرش جعلی میده حواستون باشه
احمدبا سلام
من به عنوان محقق با موسسه ش-ر-ی-…… کار میکردم. بعد دیدم نمیخوان مطالبات من رو بدن. بخاطر همین قطع همکاری کردم و مبلغ ده میلیون تومن ازشون طلب دارم. وقتی بیشتر پیگیر شدم دیدم پول بقیه محققهارو هم نصف و نیمه میدن. خوشبختانه تونستم با چند نفر از مشتریاشون تماس بگیرم. بازم متوجه شدم که حتی کار خیلی از متقاضیا رو انجام نمیدن. جالبه که چون میدونن که کسی نمیره ازشون شکایت کنه میگن برو هر کاری دلت میخواد بکن.خواستم به عنوان یه تجربه بگم که مراقب این شیادها باشید.
نیلوفرسلام خواستم تشکر کنم از این که تجربه تون رو در اختیار ما گذاشتید. چون منم قصد داشتم که این کار رو انجام بدم که خوشبختانه این پست شما را دیدم.
باراندرمورد اقای ایت…. کسی با ایشون کار کرده ؟مقاله براشون اکسپت کنن یا خیر ؟
اکبرمن دانشجوی دکترام
بخاطر مشغله کارم رو دادم به موسسه شر…. ولی کار بسیار بی کیفیت انجام شد و مجبور شدم کارم رو خودم از اول انجام بدم. الانم هرچی بهشون میگم اصلا اعتنا نمیکنن
نصف مبلغ رو به عنوان پیش پرداخت بهشون داده بودم و قبل از تحویل کار بقیه شو دادم. الان نه پیش پرداختو پس میدن نه اصل پول رو. میشه ازشون شکایت کرد؟ من این پول رو با خون دل بدست آورده بودم.
احمدهمونطور که گفتم موسسه شر…. مطالبات من رو نمیده
منم قصد دارم که ازشون شکایت کنم
با یه وکیل و یه قاضی آشنا مشورت کردم و جفتشون گفتن که قطعا قانون حق رو بهت میده
منم دارم پیگیری میکنم که انشالله طرح شکایتم رو انجام بدم و بصورت کلی از این موسسه بخاطر کلاهبرداری شکایت کنم نه فقط بخاطر اینکه پول من رو نمیده
هر کس دیگه ای که ازشون مطالبات داره اینکار رو بکنه
شک نکنید که قانون بهتون حق میده
احمدمدیر محترم سایت
ما اسم موسسه ای که ازمون کلاهبرداری کرده میگیم. بعد شما اسمشو حذف میکنید؟؟
خب اصلا چرا این صفحه رو ایجاد کردید؟؟
معنی نداره اینکارتون
ملت میخوان بدونن کدوم موسسه کلاهبرداره و کدوم نیست.
لطفا اسم موسسه رو پاک نکنید
اگر میخواید بکنید کل صفحه رو ور داریدکارتون خیلی بی معنیه
اگر از پیگرد قانونیش میترسید چرا صفحه ایجاد کردید؟
اگر میخواید این صفحه رسالت واقعیشو انجام بده خب اسم موسسه رو حذف نکنید
که ملت مثل ما ضرر نکنن -
نویسندهنوشته ها