ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › انعکاس تجربیات › موسسات شیاد و فریبکار چاپ مقاله
این موضوع شامل 110 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط دانشجو در 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
احمد: مدیر محترم سایت، ما اسم موسسه ای که ازمون کلاهبرداری کرده میگیم. بعد شما اسمشو حذف میکنید؟؟ کارتون خیلی بی معنیه
…
اگر میخواید این صفحه رسالت واقعیشو انجام بده خب اسم موسسه رو حذف نکنیددرخصوص موسسات و افراد مدنظرتان، شکایت خود را از طریق دادسرا و مراجع قضایی طرح و پیگیری نمایید.
رسالت این صفحه، بیان تجربیات با هدف تقبیح و جلوگیری از اشاعه این سبک از تولید آثار پژوهشی است. و نه نام بردن اشخاص اعم از حقیقی و یا حقوقی
kambizمن یه مدت با موسسه شری…. به عنوان محقق کار کردم ولی پولم رو خوردن و مدتهاست که پیگیر مطالباتم هستم ولی جوابم رو نمیدن. با اینکه کارهایی که براشون انجام دادم تایید شدن و پولش رو کامل گرفتن ولی حق الزحمه من رو نمیدن. تهدیدشون کردم به شکایت ولی گفتن که برو هر کاری که دلت میخواد بکن.
احمدبا سلام
در پاسخ به موردی که ادمین محترم سایت فرمودن
فرمودید که ” اشخاص اعم از حقیقی و یا حقوقی که هنوز در هیچ دادگاهی محکوم نشده اند”
جهت استحضارتون باید بگم که من از موسسه شری….. شکایت کردم و از ترس نیومدن به دادگاه، خودشون مطالبات من رو پرداخت کردن.
این حرفی که میگید تا حالا در هیچ دادگاهی محکوم نشده اند کاملا درست نیست.
ممکنه درصد بالایی از افرادی که از این موسسات مطالبه دارند به خاطر آبروی خودشون ازشون شکایت نکنن. چون خودشون هم شریک جرم هستن. اما اگر کسی جرات داشته باشه میتونه مثل من شکایت کنه و این موسسات بشدت از دادگاه میترسن. من ترسی نداشتن چون به عنوان مشاور باهاشون قرارداد بسته بودم ولی اونا کار غیر قانونی از من میخواستن که من ادامه همکاری ندادم و این منجر به ایجاد اختلاف بین ما شد.
هرکسی هم شکایت کنه و پیگیر بشه قطعا به نتیجه میرسه.نفرمائید تا حالا در هیچ دادگاهی محکوم نشده اند. اینجوری دارید کار این موسسات رو توجیه میکنید.
موفق باشید
کاربرخانم لطفا اصلا به این کلاهبرداران اعتماد نکنید و در اسرع وقت اگر پولی پرداختید از انها پس بگیرید پس از ماهها اتلاف وقت و هزینه فقط یک نامه پذیرش قلابی خواهید داشت
کاربرخانم باران لطفا هرگز اینکارو رو انجام ندید و وقت و پولتون رو با این کلاهبرداران هدر ندید اخر کار هم چیزی جز یه پذیرش قلابی نخواهید داشت تاکید میکنم اگه پولی هم پرداختید در اسرع وقت پس بگیرید
شکوفهسلام دوستان
موسسه اکسپ…. از من و دوستم بیست میلیون گرفته و هیچ کاری نکرده, متاسفانه به دفاترشون هم که سر زدم آدرس الکی داده بودن, اگه از دوستان کسی دیگه هم از این موسسه شاکی هست اعلام کنه, من قصد شکایت دارم
مریمموسسه کانون ای اس… به مدیریت خانوم اله…..یمی از کلی از دانشجویان کلاهبرداری کرد به ازای چاپ مقاله در ژورنال ای اس ای ایمپکت دار از هر دانشجو 1000 دلار گرفت اونم چند سال پیش/ تحت تعقیب هم هستند کسی از ایشون اطلاع داره ؟ پروندشون در دادسرای رایانه بازه و همچنین در دادسرای رسانه/سایتشونم بستن
میناموسسه آیر… هم که در شیراز کار میکنه.و ادعای مقالات علمی پژوهشی داره.و مسئولش اقای رن…. هستن.کلاهبردار هستن.متاسفانه ایشون ،پول خیلی ها رو بالا کشیدن
فاطمهموسسه کانو ای…. و خانوم الهام رح…… دزد به تمام معنا هستند و متاسفانه تحت تعقیب هم هستند
کاربرکاربرکلاهبردار هستند ب هیچ عنوان اعتماد نکنید
علیرضادوستان عزیز مؤسسه شری….. متقلب است و کلاهبرداری میکند، واقعا پول دانشجویان گرفتار خوردن دارد ؟!!
Saraمن موسسه شری….. کار مقاله ام رو فرستادم. کلاه بردار هستند. آدرسشون رو می خوام ولی آدرسی داخل گوگل نیست. فقط یه شماره تماس ازشون دارم و می دونم فقط آدرسشون؛صادقیه هست.دوستان کسی آدرسش رو داره؟
sghبا سلام
دوستان عزیز شخصی ادعا کرد با گرفتم مبلغی می تواند روند بررسی مقاله را در یک مجله خارجی تسریع دهد و ما مبلغ را به ایشان دادیم و مقاله را سابمیت کردند و مراحل داوری یکی یکی در مدت حدود دوماه سپری شد و در نهایت اکسپت مقاله طی ایمیلی ارائه شد! بنده کمی در مورد اکسپت و زمان چاپ آن مشکوک شدم و به سردبیر مجله ایمیل زدم و ایشان فرمودند که اصلا چنین مقاله ای در دیتاسنتر آن ها وجود ندارد. ایمیل دقیقا ایمیل مجله هست و از این بابت مشکلی نبود! می خواستم بدانم چنین چیزی چگونه ممکن است اتفاق بیفتد و آیا راهی برای شکایت از شخص دلال وجود دارد؟ البته دلال می گوید کارش را درست انجام داده و اینکه چرا مجله زیربار مقاله نمی رود نمی داند!! لطفا هرکس می تواند در این زمینه راهنمایی بفرماید!ممنون
بارانسلام.
من می خوام از موسسه شری… شکایت بکنم.پول منم خوردن. دوستان بیاین با هم همکاری بکنیم تا این موسسه پلمپ بشه.
سید عبدالرحیمنام موسسه فریبکار و کلاه بردار سرو… می باشد.
سر هزاران نفر کلاه گذاشته است. مراقب باشید.
خودم شخصا به این موسسه مراجعه حضوری داشتم و با آنها درگیر شدم. با اون ظاهر مومنانه شان ولی شیطان صفت هستند.
ننگ بر انسانهایی که ظاهر و باطنشان یکسان نیست و مردم را فریب می دهند.
سید عبدالرحیمبنده فقط 9 ملیون ضرر کردم
با این تجربه تلخ توانستم درس عبرت بگیرم.
با همت و تلاش شبانه روزی نشستم پورپوزال خودم را طراحی و نگارش کردم. بعد از دفاع از پورپوزال شروع به جمع آوری مطالب نمودم روزها و ماه ها شب و روز تلاش کردم و از منابع خارجی و داخلی استفاده کردم و شکر خدا کار بسیار عالی از آب درآمد و مورد تایید اساتید محترم راهنما و مشاور قرار گرفت.
بعد از تکمیل رساله شروع به استخراج مقالات نمودم و به یاری خدا توانستم 6 مقاله استخراج کنم.
ناگفته نماند که همه کارهای نگارش، تایپ و استخراج مقالات را خودم به تنهایی انجام دادم.
دو مقاله به چاپ رساندم.
دو مقاله در حال داوری است و دو مقاله دیگر در حال بارگاری دارم.
دوستان فقط همت و صبر و حوصله لازم است و الا هیچ کاری به حول و قوه اللهی نشدنی نیست.
فقط مرگ است که علاج ندارد.
موفق و موید و پیروز باشید.– 0916*******
– 0935*******
-0916*******
جهت مشاوره رایگان و اطلاع رسانی به برادران و خواهران عزیز و گرامی
سید عبدالرحیمبا سلام تا جایی که من اطلاع دارم تقریبا تمام موسسات فریبکار و جاعل هستند. دوستان فریب نخورید. اگر به زبان تسلط دارید خودتان در دانشگاه های معتبر خارجی به دنبال نشریات شان بگردید و در معتبرترین دانشگاه های جهان می توانید با مبالغ خیلی کم تری مقاله چاپ کنید. البته بستگی به نوع و ارزش علمی مقاله شما دارد.
مموسسه ایز….. اول پول میگیره بعد اصلا مجله ای که دارای ضریب تاثیر واقعی داره معرفی نمیکنه
مبلغ زیادی گرفت و گفت ایمیلهاش ضمانتشه
بعد 6 تا مجله معرفی کرد که همه شون رو دانشگاه رد کرد و گفت به درد نمیخوره و بعدکه بهشون گفتم مجلاتتون معتبر نیست گفتند دیگه نداریم و کلی چرت و پرت گفتن در مورد مقاله و اصلا زیر بار نرفتن..و 20درصد پولم را بابت وقتی که کارشناسانشون گذاشتن کسر کردن…کلاهبرداری واقعی یعنی همین….پول زیادی دریافت کنن و بلد نباشن خدمات بدن بعدشم 20درصد مبلغ رو توقیف کنن برای کار نکرده شون
من که قطعا شکایت می کنم ولی شمایی که اینجا داری سرچ می کنی اصلا به ایز….. اعتماد نکن و پولت رو نریز در اشغالی…
لطفا اسم مجلات رو حذف یا کم نکنید تا همه ی دانشجویان بدونن و کلاهبرداریها از بین بره
خلیلیبعد از دفاع از پایان نامه که صفر تا 100 اون رو خودم انجام دادم ، در زمستان سال 99 ، به دلیل گرفتاریهای شغلی برای استخراج مقاله از پایان نامه ام بعد از جستجو در گوگل با مثلا موسسه ای به نام اکسپ… مواجه شدم و بعد از تماس تلفنی به بنده گفتند که به خاطر کرونا مراجعه حضوری ندارند و کار به صورت تلفنی و در واتس اپ انجام می شه
ازم خواستند که متن پایان نامه ام رو براشون ارسال کنم و مبلغ انجام این کار یعنی استخراج مقاله و اکسپت مقاله در مجلات علمی 1 میلیون تومن تعیین شد که 50 درصد این مبلغ رو ابتدای کار گرفتند و پیش قرار داد برام فرستادند .
بعد از مدتی که خبری از انجام کار نشد ، خودم پیگیری کردم و در کمال تعجب ، گفتند باید 1 و نیم میلیون دیگه پرداخت کنم تا کار نهایی بشه !! یعنی یک میلیون تومن بیش از مبلغی که توافق کرده بودیم .
بعد از مدتی دیگه جواب تماسم رو ندادند و وقتی به آدرس درج شده در سایتشون مراجعه کردم دیدم که اصلا چنین موسسه ای در اون مکان وجود نداشته و در واقع آدرس فیک بوده .
بعد از پیگیری نام صاحب حساب بانکی که پول رو به حسابش واریز کرده بودم دیدم که این شخص یعنی سید مح…. …می خودش رو با عناوین جعلی دکتر و پروفسور و عضو انجمن ….. مهندسی ایران معرفی کرده که با یک پیگیری از انجمن مذکور خلاف بودن این ادعا اثبات شد .
لطفا اسامی این موسسات و افراد رو به طور کامل منتشر کنید تا دیگران در دام این افراد شیاد نیفتند
مریمبا درود خدمت دوستان
من هم شبیه این تجربه را با موسسه ی [omitted] داشتماین موسسه قول پذیرش و چاپ 80 درصد را در مجلاتی می دهد که حتی 20 درصد نیز امکان پذیرش وجود ندارد . تا زمانی که پول از شما نگرفتند بسیار مودبامنه برخورد می کنند ولی زمانی که مبلغ را دریافت کردند حتی جواب سلامتان را نمی دهند. در ضمن مقالات شما از دستبرد این طور موسسات هم در امان نیست یعنی هم از آخور می خورند و هم از توبره . پول بی زبانتان را به دست این موسسات شیاد ندهید.
مریمسلام دوستان به هیچ عنوان گول موسسات چاپ و پذیرش مقالات را نخورید تنها موسسه ای که می شود بهش اعتماد کرد فقط خودتان هستید
دکتر کریمیانوالا همه موسسات اینجوری نیستن
الان بنده و چند نفر دیگه از دوستامون برای دفاع نیازمند اکسپت مقالمون بودیم که هر مجله ای ارسال میکردیم رد میکردن
البته با دوتا مجله به [omitted] کارو شروع کردیم ولی متاسفانه بعد ۸ ماه هیچ کاری نکردن
ولی در نهایت یکی از دوستان موسسه [omitted] که مدیریتش یک دکتر باسواد بود بهمون کمک کرد بالاخره اکسپت کنیم و دفاع کنیم
متاسفانه بعضی افراد چون با سختی اکسپت در مجلات معتبر آشنا نیستن و میخوان با هزینه کم مقاله چاپ کنن گرفتار موسساتی مثل [omitted] میشن در حالیکه یک دکتر هیچوقت زمانشو برای گرفتن چند تومن صرف نمیکنه
دوستان هر موسسه ای بهتون هزینه پایین گفت بدونید که کارشون فیک هست اصلا استادی ندارن ، کارتونو به دقیقه آخر نگذارید و موسساتی که مدیریتش و کارکنانش بهتون مشاوره دقیق میدن همکاری کنید نه افرادیکه کارتونو ندیده هزینه و زمان میگه چون مجله معتبر تا کارو نبینه تایید نمیکنه
نرگسسلام ببخشید شری….ر کار شمارو انجام داد؟
س.قبا سلام
موسسه …….ــپــژوهان واقع در نیشابور با مشاوره گری آقای دکتر…….یخان کلاهبردار بوده و در ازای دریافت حدود 15 میلیون اکسپ جعلی ارائه کرده است!! مراقب اینگونه شیادان باشید!
منصورسلام
دوستانی که از امی….خشان موسسه آین…..ازان قصد شکایت دارند، بنده اطلاعات تکمیلی تری از ایشون دارم -
نویسندهنوشته ها