ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › آپلود کردن مقاله پولی در ریسرچ گیت
این موضوع شامل 7 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط مریم در 2 سال, 10 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شهاببا سلام و احترام
مقاله بنده اخیراً در مجله Biomedicine & Pharmacotherapy پذیرش شده است، و قرار است به زودی نیز منتشر شود،
از آنجایی که گزینه چاپ مقاله بدون پرداخت هزینه توسط نویسندگان را در مجله مذکور انتخاب نموده ایم؛ براین اساس دانلود مقاله ما در مجله با پرداخت پول میسر است، حال با توجه به این قضیه من می توانم متن کامل مقاله را در ریسرچ گیت آپلود و آن را در دسترس دیگران قرار دهم؟ مشکلی از نظر قانونی برایم پیش نمی آید؟ چنین کاری مرسوم و متداول می باشد؟ پیشاپیش از پاسخ و بذل توجه شما فروتنانه سپاسگزارمبا سلام
مجاز به این کار نیستید
شهاببا سلام و احترام
انتشارات الزویر یک قسمت مکالمه (چت) بیست و چهار ساعته دارد که نویسندگان می توانند سوالات و مشکلات خود را در آن مطرح و پاسخ بگیرند، برای همین ترجیح دادم این سوال را نیز از آنها نیز بپرسم، آنها پاسخ دادند که شما تنها مجاز می باشید که نسخه پذیرش شده را در ریسرچ گیت آپلود کنید و نمی توانید فایل نهایی را در آنجا آپلود نمایید
این توضیح صرفاً جهت اطلاع رسانی بود
با تشکرحذف قریب الوقوع چند میلیون مقاله از ریسرچ گیت
🔹 هفته گذشته با تشکیل ائتلاف پنج ناشر بین المللی (از جمله الزویر) علیه بزرگترین شبکه اجتماعی دانشگاهی (ریسرچ گیت ResearchGate)، شکایت قانونی جهت حذف مقالات بارگذاری شده روی این وبسایت مطرح گردیده شد. پیش بینی میشود که به زودی شاهد ناپدید شدن چندمیلیون مقاله از این وبسایت باشیم.
🔸 منبع خبر : نشریه Nature
doi:10.1038/nature.2017.22793
شهاببا سلام و احترام
با ارئه درخواستی از مجله مذکور مبنی بر ارائه نسخه ای پذیرش شده با آرم و لوگوی مجله صرفاً برای بارگذاری در ریسرچ گیت، با همکاری مجله این نسخه در اختیار ما قرار داده شد تا بدین ترتیب هم قانون نشر رعایت شده باشد و هم درخواست نویسندگان محقق شود، اگرچه نسخه پذیرش شده می تواند دارای ایراداتی باشد اما به این ترتیب شما قانون نشر برای مقالات پولی را زیر پا نگذاشته اید، هدف از بیان این مطالب صرفاً ارائه ی راهکار قانونی برای بارگذاری مقالات در شبکه اجتماعی دانشگاهی (ریسرچ گیت) می باشد تا نویسندگان با آگاهی بیشتری در این باره تصمیم گیری کنند.
با تشکر از وبسایت ضریب تأثیر
مریمبا سلام من در ریسرچ گیت عضو هستم. در مقطع کارشناسی عضو بوده و در مقطع دکتر ادیت کردم ولی اکانت قبلی با مشخصات قبلی موجود است و هم چنین متاسفانه به اشتباه چند مقاله را تایید کرده و در رزومه من ثبت شده ولی حالا نمیتونم انها رو حذف کنم. چه کاری باید انجام دهم
؟
صفویمن چندین مقاله کنفرانسی دارم چگونه میتوانم آنها را در ریسرچ گیت اپلود کنم
مریمبا سلام و احترام
من هرکاری می کنم نمی تونم در سامانه ریسرچرگیت ثبت نام کنم. دانشجوی دانشگاه خوراسگان هستم وقتی ایمیل دانشگاه رو می دم تایید نمی کنه. کجا مراجعه کنم خودشون برام ثبت نام انجام بدن. مرکز یا جایی هست؟ -
نویسندهنوشته ها