ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › انعکاس تجربیات › طولانی بودن مدت زمان داوری دلیل باکیفیت بودن نیست!!!
این موضوع شامل 6 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط سالار در 5 سال, 3 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
سعیدسلام خدمت مدیر سایت و همگی عزیزان .
یه واقعیتی رو بگم اینکه اگر ژورنالی مراتب داوری رو طول بده دلیلی بر باکیفیت بودنش نیست .
در نظر داشته باشید که سیستم چاپ مقاله در ژورنالهای آی اس آی به یک سیستم فرسایشی تبدیل شده میلیونها نسخه پی دی اف برای ژورنالها میفرستن و طبیعی که سرمایه علمی شما رو توآب نمک بخوابونن برای هفت هشت ماه .
اما ما داخل کشور که میلیونها نسخه ارسال نداریم که این ادا اصولها رو داریم
جالبه بدونین بعضی از ژورنالها با وجودیکه که ادعا می کنن (blind review(!! ادعای کذبی می کنن.
من فرستادم به ژورنالی با هشت دهم ضریب تاثیر و بعد از هشت ماه اکسپت اومد وارزیابی داوری خوب بود ، بعد که روابط ایران و …کمی به هم ریخت سر دبیر نامه زد از چاپ مقاله شما معذوریم
و من موندم و فرصت و عمر از دست رفته در دوره دکتریسیستم وزارت علوم باید خودش دست به کار بشه و عوض تقلید از بعضی ژورنالها و کش دادن پروسه داوری و توهم اعتبار بخشی از تعداد بیشتری از داوران استفاده کنه و به واقع چاپ کنه
بابا!!!! تو مملکت ما همینطوری هر کاری باید با نذر و نیاز راه بیفته چه برسه جا بیفوته که کش دادن مطلب دلیل بر اعتبار است!!!!!!!!!!مطمئن باشین اگر بوعلی سینا الان منتظر اکسپت مقالات و مراسلاتش بود علمش کپک میزد و غربیها اجازه نمی دادند یک مقاله چاپ کنه .
به خدا من می بینم بعضی از ژورنالهای با ضریب بالا (گفتم بعضی) مهملاتی رو چاپ کردند که نمی دونم حیرت کنم یا لعنت بفرستم.
سعیدمن یه چیز دیگه بگم من دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی هستم در …….
به خدا برین فهرست ژورنالهایی رو که اساتید چاپ کردن توش ببینین
بعد از طی کردن مراحل آسان و چاپ مقالات متعدد در ژورنالهای راحت الچاپ
در دانشکده [omitted] اسم نمی برم نشتند و فهرست تهیه کردند و ….
کلی بساط خندست لطفا مقالات خود آقایان رو ببینین
پس لطفا فردوسی و شهید بهشتی رو ملاک قرار ندین
[omitted]بخل تا کی ؟؟
خودشون راحت حکم دانشیاری گرفتن به ما که میرسه همه چیز سد و بلاک شده .
افسانمن پرستارم، چند مقاله در حیطه کاری نوشته ام وقتی برای چاپ به هر ژورنال ایرانی میفرستی بعد از چند ما ه رد میکنن مجبوری بدنبال این سفارشای پولی باشی
azaجای تاسفه!!!
وحیدبه جهت اینکه هیچ فرایند استانداردی در نحوه پذیرش و چاپ نیست و وزارت علوم هم هیچ پروسه زمانبندی شده ای رو به فصلنامه ها ابلاغ نکرده تا پژوهشگران بتوانند نتایج حاصل از مطالعاتشان را چاپ کنند.نتایج داوری ها سلیقه ای است و بیشتر مقالات اساتیدی چاپ میشود که شناخته تر هستند.واقعا جای بسی تاسف هست که بنده برای فارغ التحصیلی دکترا بعد از 6 ماه انتظار داوری به بنده فرمودند مقاله شما مربوط نیست .جای بسی تاسف تاسف و تاسف
محمدسلام.
سعید عزیز، درست میگی. واقعا جای تاسف هست. فقط یک نکته را در تکمیل بحث شما بگم. blind review به این معنی است که شما نمی دونی داورهات کی بوده و این هم کذب نیست و واقعا تو نمی دونی. حالا شاید منظورت double blind باشه که اونم لزوما کذب نیست چون راجع به داورهاست و چون گفتی مقاله ات اولش اکسپت شده، پس داورها عرضی نداشته اند. اما حتی در حالت دابل هم ادیتور میدونه شما کی هستی و این شده که با دستور ناشر مقاله شما را منتفی کرده است. در کل حق با شما است. داوری راند اول مناسب باید ۴ هفته تا نهایتا ۶ ماه طول بکشه، سریعتر از این باید بررسی بشه و کندتر از این هم نشان دهنده تنبلی ادیتور و سیستم ناکارآمد ناشر است.مجلات وزارت علوم بسیار ضعیف هستند و نظارتی هم بر کارشون نیست. ادیتورهای تنبل و غیرحرفه ای دارند در بیشتر موارد. معمولا پیرمردهای دانشکده مسئولیت سردبیری دارند که اونا همین که به کارهای خودشون برسند باید بهشون جایزه داد. کلا در دانشگاه های ایران ما با معضل پیرپاتال سالاری مواجه ایم و این لابی گری جلوی پیشرفت ما در حوزه نشریات معتبر و سریع را گرفته است.
سالارواقعا .من با ۴۰ سال سن هنوز نتونستم یک شغل دائمی بگیرم این پیر پاتال ها نمی گذارند ما هم کم کم داریم پیر میشیم.هنوز آینده ای نداریم اون هم با مدرک دکتری
تاسف -
نویسندهنوشته ها