ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › Arabian Journal For Science And Engineering
این موضوع شامل 15 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط علی در 4 سال, 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
کاربرسلام
من اسم نشریه arabian journal for science and engineering را در فهرست نشریات نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نکردم. جالب است که این نشریه هم عضو Springer است، هم ISI است و هم در ISC نمایه می شود. آن وقت می گویید اعتبار ندارد؟ISSN: 2193-567X (Print) 2191-4281 (Online)
کاربرسلام. این نشریه نه در لیست مجلات کم اعتبار وزارت علوم و نه در لیست مجلات بی اعتبار دانشگاه آزاد یافت نشد. در لیست مجلات ISI و نیز ISC موجود می باشد. لطفاً تصحیح فرمایید
کاربر: … در فهرست نشریات نامعتبر دانشگاه آزاد اسلامی پیدا نکردم …
در این صفحه، آرشیو و آخرین لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می شود:
پویاسلام
. این نشریه هم isi است هم isc همچنین در لیست مقالات مورد تایید وزارت علوم نیز می باشد. ولی دانشگاه آزاد خود سر کاری را انجام داده. به نظرم همه دانشگاه ها باید تابع وزارت عاوم و سایت های معتبر جهانی باشند. این کار قطعا دلیل سیاسی دارد که به سیاست های دانشگاه آزاد بر میگرده. خواهشا اختلافات سیاسی با یک کشور خاصی را وارد مسائل علمی نکید. امیدوارم مسئولان دانشگاه آزاد این مجله را از لیست سیاه خارج کنند چون این به نفع همه است.
مینواین نشریه بسیار علمی و معتبر است و اتفاقاً انتشار مقاله برای ایرانیان ، به دلیل سیاسی بازی حامی مالی سعودی در آن بسیار دشوار و داوریهای بسیار سختگیرانه برای دانشمندان ایرانی دارد. باایستی نویسندگان ایرانی که علیرغم اینهمه سنگ افکنی موفق می شوند در این ژورنال مقاله چاپ کنند مورد تقدیر قرار گیرند.
در شگفتم چگونه نشریه ای با نمایه ی JCR، Master Journal List , Scopus که انتشارات Springer آنرا با داورهای بین المللی منتشر می کند، چگونه در فهرست سیاه دانشگاه آزاد قرار گرفته است در حالی که خود وزارت علوم هم آن را کاملاً معتبر می داند.
عباسدرست است که عربستان در لیست سیاه ایران است اما چه ربطی به مجله داره؟؟؟
کورشدوستان این نشریه در مجلات نمایه شده اسکوپوس هم نیست، حواستون به این موضوع باشه، در صورتی که برای بنیاد علمی نخبگان اقدام کنید این مجله هیچ امتیازی برای شما نداره، میتونید خودتون چک کنید.
سایت SJR :
https://www.scimagojr.com/journalrank.phpISSN این ژورنال :
2193567X
احمدوقتی وزارت علوم مجله AJSE رو تایید می کنه چرا دانشگاه آزاد کاسه داغتر از آش میشه؟ این مجله معتبر علاوه بر اینکه در JCR نمایه هست در ISC هم دارای ضریب هست! اگر دانشگاه آزاد دلیلی برای اضافه کردن مجله به لیست سیاه دارد، اعلام کند تا بقیه هم بدانند!
در سایت http://impactfactor.ir شابک 21914281 رو کنترل کنید تا از اعتبارش مطمئن بشید. در بخش پاسخ و پرسش SJR به آدرس زیر، مسئول پاسخگویی در جواب سوال یک کاربر اعلام کرده که مجله آی اس آی هست (SCI).دانشگاه آزاد اگر بر اساس معیارهای علمی عمل میکنه باید مجله را از لیست سیاه خارج کنه. https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=13951&tip=sid&clean=0
محمد الماسیحالا شما بیایید و این شاهکار علمی و تخصییتو یه جای دیگه نشر بده نمیمیری که .
حسینسلام
برای من جالب است که دانشگاه آزاد حتی لیستت ISC را هم قبول ندارد! آیا این سیای کاری در علم نیست. لطفا تذکر دهید تا اصلاح شود.
علیبرای من خیلی جای سواله….من با هزار بدبختی مقاله در این مجله چاپ کردم….خداییش سخت ترین داوری های ممکن روی این مقاله ما انجام شد…بعدش فهمیدیم یک مشت […omitted…] که اسمشون رو نمی دونم چی بگذارم ورداشتن این مجله رو بلک کردن….آقا دانشجویان دانشگاه شریف و امیر کبیر و تهران با این مجله در مقطع دکتری فارغ التحصیل میشن بعدش نمی دونم […omitted…] این مجله رو تو دانشگاه آزاد بلک کرده…
پژوهشگراتفاقا امسال در لیست مجلات اسکوپوس که جهانی هست هم نمایه شد و به طور همزمان در فهرست سیاه ISC که اختراع ایران هست قرار گرفت. پرسش اصلی اینه که اصلا این مجله افتخار میده در لیست ISC باشه که حالا در فهرست سیاه هم قرارش میدن؟
عبدیسلام. هر وقت خواستید مجله ای بلک لیست بشه 2 تا راه داره که هر دو را من تست کردم و جواب داده
1- اسم مجله را ببرید واحد علوم تحقیقات و بگید اینجا اکسپت کردم و فورا مجله را بلک لیست میکنن و میزارن لیستشون بدون اینکه بفهمن مجلش خوبه یا بد 2- بیایید در سایت ایمپکت فاکتور به دروغ بگید در این مجله من 3 روزه اکسپت کردم و دانشگاه ها میبینن و فرا به بلک لیستشون اضافه میکنن بدون اینکه ببینن مجله خوبه یا بد.
علیآخه دانشگاه آزاد کجا علم و پژوهش کجا؟؟؟؟؟؟ هیهات که انگیزه رو از همه از استاد بگیر تا دانشجو با کارهایی مشابه ازبین بردن…خدایا خودت کمک کن این دوره مدیریت دانشگاه آزاد زودتر تموم شه…بخدا بریدیم دیگه
حمیدوقتی بی سوادی مثل [omitted] که فرق ژورنال رو با گوشت کوبیده نمیفهمه و در تمام عمرش جز زد و بند کار دیگه ای نکرده [omitted] …
علیخدا رو شکر رفع بلک شد. در جدیدترین فهرست که در 23 آذر منتشر شد اسمش نیست….
-
نویسندهنوشته ها