ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › Arabian Journal of Geosciences
این موضوع شامل 21 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط حسین در 1 سال, 6 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
فریده خانیسلام میشه ی نفر برای من توضیح بده چ جوری مجله میبرن لیست سیاه مجله که تا دوماه پیش jcr بوده چی شد رفت بلک لیست مثل arabian journal
تکلیف من که یک سال نیم پیش مقاله فرستادم اینجا و الان چاپ شده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
یک سال نیم پیش مقاله را به این مجله که هم جی سی ار بود هم ایمپکت داشت فرستادم الان ک doiبرای من ارسال شده رفته تو بلک لیستبا این کاراتون ما رو مسخره کردین یک سال نیم پیش ک من چک کردم jcrبود الان بلک لیست؟؟؟؟ تکلیف امثال من چی میشه.
Arabian Journal of Geosciences
ISSN : 1866-7511 | 1866-7538
ساینامتاسفانه نتنها از لیست jcr حذف شد. از لیست اسکوپوس هم حذف شده است. این سایت هنوز آپدیت نشده. من ی مقاله فرستادم به این ژورنال و یکسال تحت داوری بود. خوشبختانه متوجه این موضوع شدم و مقاله پس گرفتم.
رامیننگران نباشین، این ژورنال ها اگر در ایران هم در لیست سیاه قرار بگیرند، مهم نیست. کلا در ایران در هیچ زمینه ای داشتن مقاله بدرد نمیخوره مگر هیت علمی شدن. وگرنه بقیه جاها شما بگین مقاله دارین کافیه کسی لیست سیاه رو چک نمیکنه. ولی در ارتباط با خارج از کشور هم چون در لیست ژورنال های اسکاپوس هست این نگرانی رو رفع میکنه .
دیناسلام
این مجله در لیست سیاه وزارت علوم نیست، به نظر فقط ایمپکت فاکتور نداره دیگه درسته؟ در لیست جعلی بودن دانشگاه آزاد هست نه وزارت علوم
فریده خانیسلام خانم دینا اره در لیست سیاه وزارت علوم نمینویسه
شده دردسر من دانشجو پست داکم با این مقاله ک چاپ کردم گیر کردم نمیتونم مدرک بگیرم.
محمدبه نظر میرسه انگیزه های سیاسی پشت این بی اعتباری ها وجود داشته باشه! بنده بعد از مدت ها زحمت مقاله ام رو در این ژورنال چاپ کردم و زمانی که چاپ شد JCR و اسکوپوس بود. الان هیچکدوم نیست!
اگر همینطوری بخوان بی اعتبار کنند تکلیف ما چیه که این همه وقت بذاریم و بعد با این بی اعتباری مواجه بشیم؟ البته گویا فقط داخل ایران بی اعتبار شده و در سایت SJR هنوز دارای اعتبار Q2 هست
سایناکلا بی اعتبار شده. در لیست وب آف ساینس حذف شده. در لیست اسکوپوس زده تا 2021 تحت پوشش است. یعنی این مجله از الان حذف شده به حساب میاد. تقصیر دانشگاه آزاد و… نیست. این مجله مرتکب چاپ 700 مقاله جعلی در یکی از شماره هاش شده. ناشر به این موضوع پی برده و اونو از پایگاه های علمی معتبر حذف کرده.
فریده خانیسلام دوستان سوالی داشتم ممنون میشم هر کس میتونه جواب بده
ایا مقاله که چاپ شده میشه نامه بزنیم به سردبیر مجله و بگیم ک کلا حذف کنند و دوباره بفرستیم مجله دیگه؟
مریمسلام
این مجله هم اسکوپوسه هم جی سی آر. قبلا در ایمپکت فکتور که چک کرده بودم این موارد نشون میداد، الان چرا این مجله با وجود اسکوپوس بودن اینجا نیاورده؟؟
در لیست سیاه باشه یعنی فقط در ایران اعتبار نداره یا در سطح بین الملل؟
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن. من تازه مقاله ام اینجا چاپ شده، قبل ارسال همه این موارد اوکی بودن!
بدون نامتکلیف دانشجو چی هست که وقتی مقاله اش توی این ژورنال چاپ شده، از دید شما معتبر بوده و حالا نامعتبره؟؟؟؟
چرا نمیذارین آدم نفس راحت بکشه؟؟؟؟
مرتضیimpact factor باگ داره، در جهان علم عربستان و غیر عربستان مهم نییست اشتباه بزرگیه که علم با سیاست آمیخته شود.
دشتیدر اسکوپوس نیست
Meysamبا سلام
الان تکلیف ما چیه که وقت دفاع داریم؟؟
محمدیسلام. این موضوع که مجله 700 مقاله جعلی دارد از کجا مشخص می شه؟ شما از کجا چنین خبری را مطلع شدید؟
بدون نامبا سلام. یا در مورد این مجله اشتباه شده و یا انگیزه سیاسی پشتش هست. این مجله در دسته مجلات شناخته شده و معتبر در علوم زمین هست. لطفا بررسی بفرمایید.
با تشکر، دانشیار زمین شناسی
محمدیسلام. این آمارها را از کجا می آوردید؟
زمردبلک لیست نرفته. تو سایت وزارت علوم چک کنید
نسیمسلام دوستان
این مجله از آوریل ۲۰۲۲ ایمپکت فاکتورش رو از دست داد و ربطی به ایران و سیاست ندارن.
مقاله های چرند زیاد چاپ می کرد من خودم چند تا دیدم تعجب کردم.
شکاری فردسلام، دلیل قرار گرفتن در لیست مجلات نامعتبر چیست؟ بنظر مجله خوبی است و مقالات تخصصی مربوط به خاورمیانه را چاپ می کند و قایل بررسی مجدد در کارگروه تخصصی وزارت علوم هست
بدون نامبا سلام
احتمالا بدلیل تیرگی روابط با عربستان صعودی این گزارش درج شده است و با توجه به بهبود روابط لطفا بروز رسانی نمایید. با تشکر
saadدانشگاه ازد اسلامی مگه سواد دارد که بیاد در مورد ژورنال نظر بده hhhhhhhhhhhhh
حسیناین ژورنال جنتا ادیتور میهمان داشت که یکیش ایرانی بود و متاسفانه با نویشنده ها تقلب کرده بودن و چندین مقاله مربوط به این ادیتورها ریترکت شد و کل ژورنال نابود شد.
-
نویسندهنوشته ها