ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › DAV INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE
این موضوع شامل 10 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط bahareh در 3 سال, 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
علیسلام لطف نمایید اعتبار و ارزش این ژورنال را بیان نمایید.
DAV INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE
Semiannual
ISSN: 2277-5536
DBF DAYANAND COLL ARTS & SCIENCE, DBF DAYANAND COLL ARTS & SCIENCE, MAHARASHTRA, INDIA, SOLAPUR, 413002
ایا این ژورنال برای وزارت علوم معتبر است؟
من دانشجوی حهاد دانشگاهی امبا سلام
ضمن وجود گزارش هایجک (جعل) شدن ژورنال “DAV International Journal of Science” ، این ژورنال فاقد ضریب تاثیر بوده و در لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی نیز دارد.
موفق باشید.
نننسلام این ژورنال رو من دارم با وجودی که غیر اعتبار دانشگاه آزاد است آیا برای دانشگاه دولتی مصاحبه دکتری امتیاز دارد یا ندارد. من 5/94 چاپ کردم ولی 10/94 بی اعتبار شده آیا برای دانشگاه دولتی ببرمش یا نبرمش امتیاز منفی است
نننمدیر جواب بالا رو بده لطفا
نهایتا فاقد امتیاز است. امتیاز منفی ندارد
vxباسلام.
دوست عزیز انچه بعنوان ملاک مد نظر واقع میشود تاریخ زمان چاپ میباشد. بنابراین نظر باینکه شما در تاریخ اگوست ۲۰۱۵ اینو چاپ کردین که میشه مرداد ۹۴ ولی این مجله در تاریخ ژانویه ۲۰۱۶ وارد بلک لیست شده؛ لذا از همان اعتبار کما فی السابق برخوردار و نهایتا قابل استناد تلقی میشود.
عدم اعتبار یک مجله عطف به ماسبق نمیشود.
حمیدرضا بهزادیبا سلام و تشکر
بنده دانشجوی دکتری هستم و در مجله ی فوق(DAV INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE) در تاریخ آگوست 2015 مقاله آخر جهت دفاع از رسالما چاپ کردم. من در اون تاریخ مجله را چک کردم و جزو JCRبود الان که پرونده من جهت مجوز دفاع از رساله رفته تحصیلات تکمیلی گفتن مقاله فاقد اعتباره و مجوز نمیدن و الان من در یک بحران قرار گرفتم چون تمام دیتاهام تو اون مقاله چاپ شده و فرصتی برای چاپ مقاله جدید ندارم. میتونید شما یک گزارش از اینکه اون مجله در اون زمان جزو ژورنال های JCR بوده به بنده بدبد تا به تحصیلات تکمیلی ارایه بدم.اگر این کمک را به بنده بکنید واقعن سپاسگزارمبا سلام
ژورنال “DAV INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE” هیچگاه در نمایه JCR نبوده
حمیدرضا بهزادیبا تشکر
آیا ملاک شما از اینکه یک ژورنال جزو جی سی آر باشه ایندکس شدن در سایت تامسون رویتر نیست؟حمیدرضا بهزادی : … آیا ملاک شما از اینکه یک ژورنال جزو جی سی آر باشه ایندکس شدن در سایت تامسون رویتر نیست؟…
قطعا خیر
baharehدرود
میشه لطفا بفرمایید ژورنال dav چندم ژانویه 2016 وارد بلک لیست شده؟ -
نویسندهنوشته ها