ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › Industrial Engineering and Management Systems
این موضوع شامل 46 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط مسعود در 3 سال, 8 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
حبیبیسلام. خسته نباشید
لطفا اعتیار ژورنال زیر را بررسی بفرمائید.تشکر
INDUSTRIAL ENGINEERING AND MANAGEMENT SYSTEMS
Quarterly ISSN: 1598-7248
حبیبیسلام
ممنون میشم اگر جواب بدهیذINDUSTRIAL ENGINEERING AND MANAGEMENT SYSTEMS
اعتبار ژورنال؟؟؟با سلام
درجه کیفی Q3 در نمایه Scopus و در تامسون رویترز با نمایه ESCI. و تا این لحظه در لیست سیاه گزارش نشده است.با این حال توصیه به تقدم ژورنال های معتبرتر در انتخاب میشود. تعدد بسیار نویسندگان ایرانی این مجله نیز جالب توجه است!
حبیبیممنون از پاسخ دهی شما
Heydarبا سلام
لطف فرمایید اعتبار ژورنال با عنوان:"Industrial Engineering and Management Systems" و ISSN:2234-6473 مشخص فرمایید.
باتشکر
a.bبا سلام وادب
آیا فکر نمی کنید با توجه به تخصصی بودن مجله ی مورد نظر و همچنین کمبود ژورنال های تخصصی علت اصلی ارسال مقالات به این مجله مد نظر نویسندگان ایرانی باشد ؟ و شاید به همین جهت تعداد نویسندگان ایرانی آن زیاد می باشد
MEHRDADمجله معتبریه ودرجه کیفی Q2 در نمایه Scopus وSJR:0.298و در تامسون رویترز با نمایه ESCI
sepidehbe man in journal e INDUSTRIAL ENGINEERING AND MANAGEMENT SYSTEMS
.Quarterly ISSN: 1598-7248 pishnehad shode vase chape maghale .
impact factoresh o nemitoonam peyda konam?
اردوانجالب است یک مجله در حوزه مهندسی صنایع و مدیریت از کشور کره جنوبی تمام هم و غم خود را برای جلب نظر مقالات متنوع از ایرانیان محترم نموده است! در شماره کنونی خود تقریبا تمامی مقالات از دانشگاه آزاد و سایر دانشگاه های ایران هستند!
alirezaمجله معتبریه ودرجه کیفی Q2 در نمایه Scopus وSJR:0.298و در تامسون رویترز با نمایهESCI الکی تخریب نکنین این مجله اگه به مقالات دقت کنید می بینید کیفیت زبان انگلیسی در این مقالات بالاست
محمد قدسیزحمت بکشید این مقاله را باز کنید و بخوانید و ببینید یک جمله ای که انگلیسی آن از نظر گرامری درست باشد پیدا می کنید
دکتر علی رحیمیمجله معتبریه و مورد تایید
بله دقیقا
درجه کیفی Q2 در نمایه Scopus وSJR:0.298و در تامسون رویترز با نمایهESCIمن پس از بررسی های کاملی که انجام دادم این ژورنال رو کاملا تایید می کنم. نگران نباشید
دو ایمیل هم زدم با مدیرانش صحبت کردم،
تعدادی از مقالات این ژورنال رو بررسی کردم و در اسکاپوس و منابع دیگر این بررسی ها رو انجام دادم. لیست های سیاه مختلف رو هم شخصا چک کردم .
برای رشته های مدیریت و مهندسی صنایع بهترین گزینه در سطح خودشه و از نظر من کاملا تایید شده است و نگران نباشید
رامینمن قبلا در این جورنال مقاله چاپ کردم. جورنال خوبیه و سردبیرش استاد مشهوریه. بنده دانشگاه تهران میخونم. اصولا دانشگاه تهران و کلا دانشگاههای دولتی، هیچ ارزشی برای نظرات دانشگاه آزاد نمیدن. همین الان خیلی از جورنالها هست که جالبه در لیست بلک آزاد قرار داره اما کاملا مورد تایید وزارت علومه. ضمنا خبرهایی هست که قراره دانشگاه های آزاد کشور به شکل ناحیه ای بشند.
محمد قدسیبا سلام
الان که لیست سیاه دانشگاه آزاد از درجه اعتبار خارج شده چرا مدیر این سایت هنوز ان را مورد استناد قرار می دهد؟ منطقی است این لیست از این سایت حذف گردد.
مدیر محترم لطفا نظر صریح خود را بفرمایید
نمیتوان تغییر سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در انتشار لیست سیاه را به معنای اعتباربخشی به این قبیل مجلات تلقی نمود. به جهت امکان مشاهده سوابق این سری ژورنال ها، در پایگاه داده نگهداری خواهند شد.
رامینمتوجه نشدم دوست عزیز. یعنی دیگر دانشگاه آزاد لیستی اعلام نمیکنه؟ یا کلا از درجه اعتبار ساقطه؟
علیدوست عزیز این مجله اسوه بی اعتباری است. ازین مجله بعنوان فاجعه ژورنال های Emerging Source Indexیاد شده و کلا مایه بی اعتباریست.
https://en.wikipedia[dot]org/wiki/Emerging_Sources_Citation_Index
جمشیدالف- دانشگاه آزاد دیگر گوش به فرمان ایشان نیست تا برایشان توصیه به احتیاط نمایند و خود راسا تصمیم می گیرند.
ب- در لیست مجلات وزارت بهداشت هم جایی برای سیاه شدن ندارد.بنابراین اعتبار خواهد داشت. هم زمان بسیاری از مجلات معتبر که توسط دانشگاه آزاد به ناحق کم اعتبار تلقی شده اند از دید مدیر سایت این مجله همچنان در لیست کذایی دانشگاه آزاد نشان داده خواهد شد بدون اینکه یک خط زیر آن بنویسند این لیست در حال حاضر اعتبار ندارد.
رامینعلی: …دوست عزیز این مجله اسوه بی اعتباری است. ازین مجله بعنوان فاجعه ژورنال های Emerging Source Indexیاد شده و کلا مایه بی اعتباریست.
در پاسخ به علی: فاجعه جورنالها چیه در آوردی؟ همیشه بر مبنای سند باید نظر داد.
وقتی دانشکده صنایع دانشگاه تهران و علو و صنعت این مجله را قبول داره، دوستان دانشگاه آزادی بهتره صحبت نکنند و سعی در فکر این باشند زودتر به نتیجه برسند…
احسانبا سلام
ژورنال Industrial Engineering & Management داخل سایتش زده ایمپکت 0.7 ولی من در جایی نتونستم ایمپکتش رو پیدا کنم
2 تا استاد ایرانی یکی از دانشگاه علم و صنعت و دیگری از دانشگاه آزاد هم به عنوان داور فعالیت داشتن
آیا امکان داره تو سایتش الکی زده باشه؟
رامینجناب احسان، کجای سایت زده ایمپکت 0.7 ؟ یعنی میفرمایید jcr شده؟
رضابا سلام. مدیریت محترم سوالی داشتم. در آبان سال 96 از طرف دانشگاه فنی مهندسی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات نام جورنالی را پیشنهاد دادند که مناسب برای چاپ مقالات دانشجویان نیست. اما در لیست بلک دانشگاه آزاد که آذر 96 آند و همچنین لیست بلک وزارت علوم که اسفند 96 ارائه شد، نام این جورنال به چشم نمی خورد. سوال اینه در حال حاضر می تونن گیر بدن به کسایی که در این جورنال مقاله چاپ کردند؟ سندیت داره این نامه؟ خصوصا برای دانشجویان غیر دانشگاه آزادی. لطفا نظرتون را بدید. واقعا ممنون میشم.
رضا: … می تونن گیر بدن به کسایی که در این جورنال مقاله چاپ کردند؟ سندیت داره این نامه؟ …
با سلام
دانشگاهها در تهیه و تالیف لیست سیاه درون دانشگاهی مجاز اند. بدیهی است برای سایر دانشگاه ها فقط میتواند یک هشدار باشد ونه لازم الاجرا!
حمیدhttps://www.scimagojr[dot]com/journalsearch.php?q=21100373810&tip=sid&clean=0
این ژورنال معتبری هستش. لینک فوق، میتونه اطلاعات لازم و شاخص های خوب بودن رو در اختیارتون قرار بده.
عبدیاین مجله در بلک لیست دانشگاه ازاد و وزارت علوم نسخه اینده قرار گرفته شده است
-
نویسندهنوشته ها