ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › International Journal of Applied Linguistics and English Literature
این موضوع شامل 13 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط کاربر در 6 سال, 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
علیبا سلام
احتراما آیا این مجله زیرمعتبر هست؟ دانشگاه آزاد تبریز قبولش می کند یا نه؟ و آیا اعتبار علمی دارد ؟ و در نمایه های داخلی و خارجی ایران هست یا نه؟ ممنون
International Journal of Applied Linguistics and English LiteratureISSN: 2200-3592 (Print) & 2200-3452 (Online)
با سلام
بواسطه حضور در نمایه ISC میتواند برای شما حائز امتیاز باشد.
Rezaلطفا بفرمایید
International Journal of Applied Linguistics and English Literature
(IJALEL)
آیا نشریه معتبری محسوب می شود و درجه آن علمی پژوهشی است یا علمی ترویجی؟
با تشکر فراوان
منصوربا سلام
با سرچ نام مجله در سایت scimago journal search رتبه دو یعنی کیو تو نشان داده شد. ولی وقتی انرا در این سامانه سرچ میکنیم توشته در فهرست jcr نیست. ایا این دو سایت متفاوتند؟
شیلانباسلام و وقت بخیر من مجله international journal of applied linguistics and English literature رو در سایت http://www.scimagojr[dot]com/ چک میکنم نوشته اسکوپوس کیو 2 هست. منتها تو سایت شما میگه اصلا اسکوپوس نیس…خیلی مهم و فوری هست جواب شما..ممنون میشم پاسخ بدید
با سلام پوشش دهی ژورنال مذکور در آخرین بروزرسانی نمایه Scopus لغو شده است.
mahsaبا سلام. یعنی مجله مذکور در لیست احتیاط هست و امکان وارد شدن به لیست سیاه را دارد؟ ممنون میشوم اگر پاسخ بفرمایید
محمدمجله مذکور در هیچ لیست سیاه گزارش نشده و همچنین در لیست احتیاط هم قرار ندارد و بعید به نظر میرسد که در بلکلیست قرار گیردبه دلیل این که در پایگاهایمتعدد بینالمللی نمایه شده است.
حسینمن در این مجله همین تابستان مقاله ای چاپ کردم. نمیدونم چرا سازمان مرکزی دانشگله آزاد ان را جزو مجلات کم اعتبار به من اعلام کرده و گفته در مجلات علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم مقاله ای چاپ کنم!!!!
مگر این مجله جزو لیست ISC نیست و این نمایه مورد تایید وزارت علوم نیست?!
رضااین ژورنالInternational Journal of Applied Linguistics and English Literature سکوپوس نیست ودر لیست سیاه جفری و کتابخانه ملی امریکا قرار دارد. وزارت علوم هم ارزش بسیار کمی برای این ژورنال قایل است.
Akbarاین مجله تحت داوری در اسکوپس و ای اس ای هست و همچنین در چندین پایگاه معتبر نمایه میشود. مقالاتی که تخلف میکنند را ریترکت می کنه و اجازه نمیده هر مقاله ی چاپ بشه.
خود جفری را دولت امریکا در لیست سیاه گذاشت و ایشون دیگر هیچ فعالیتی نداره و تمامی صفحات مربوطه پاک شدن.
نمی دانم منظور شما از لیست سیاه کتابخانه ملی امریکا چی هست ولی همچین لیستی نیست اگر منظور شما CABELL هست در ان لیست هم یافت نشد. لطفا به دروغ و با اطلاعات ناقص و نظر شخصی هر کسی و نشریه ای را متهم نکنیم.در لیست سیاه بین المللی Cabell قرار دارد
Reza Amini, PhD in English Studiesظاهرا خود نمایه Cabell's International تعریف مشخصی در این زمینه ندارد. این طور که به نظر می رسد پشت این گروه کبل هم اشخاصی مثل J. Beall قرار دارد که دوام انچانی نداشت ولی امیدوارم که این گروه نظرات شخصی را اعمال نکند و واقعا از معیار های یاد شده برای ارزیابی استفاده کند (https://www2.cabells[dot]com/blacklist-criteria) براسان این ضوابط نه تنها این مجله بلکه 10 ها نشریه دیگر هم نباید در چنین بخشی از این پایگاه باشد. مورد بعدی اینکه؛ بایستی دید که تا چه میزان پایگاهای مهمی مثل اسکوپس، calvairate analytics، ٍِERIC, DOAj, COPE و غیره از پبروی خواهند کرد . به نظر من تصمیم اینکه کدام مجله سفید یا سیاه هست بایستی به دقت مورد بررسی قرار گیرد و کار گروه تخصصی در این زمینه نظر دهند و به جمع بندی برسند. در حال حاضر این کمپین فکر می کنم می تواند کمک بزرگی برای محققین کشور باشد https://thinkchecksubmit[dot]org تا بتوانند به صورت انفرادی و یا جمعی به یک تصمیم واحد برسند. این مجله همان طور که معلوم هست در پایگاهای خوبی نمایه شده و به یاری حق هم ؛ بنده به نوبه خود، امیدوارم به زودی در پایگاه های معتبری نمایه خواهد شد وبه اعتبارش افزوده خواهد شد. مدیر این مجله ایرانی هست و از دوستان بنده و تا حالا کمک شایانی به محققیین ایرانی کرده است و بار ها شاهد بوده ایم که کمک دست بسیاری از نشریات بوده و همچنین کمک کرده اند که مقالات سایر دوستان در سایر مجلات هم به چاپ برسد.
کاربرلطفا بفرمایید علیرغم تایید پایگاه اسلامی چرا در لیست سیاه قرار گرفته
-
نویسندهنوشته ها