ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › International Journal of Civil Engineering and Technology
این موضوع شامل 5 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط ناشناس در 6 سال, 5 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
Javadسلام
من از ژورنال International Journal of Civil Engineering & Technology (IJCIET) ISSN Online: 0976 – 6316
اکسپت 3 روزه گرفتمسابمیت هم توسط خود سایت بارگذاری نکردم
تو سایت اعلام کرده که به ایمیل ژورنال یا سردبیر مقالتونو ارسال کنید مورد بررسی قرار می گیرد
می خواستم ببینم از نظر شما اکسپت معتبر است؟
چون شماره حساب داده به نام خود ژورنال و برای چاپ پول میخاهد
ISSN PRINT : 0976 – 6308
ISSN ONLINE : 0976 – 6316
tttدوست گرامی آقای جواد،
دزد نگرفته پادشاهه
لیست سیاه توسط شما عزیزانی که این چنین گزارش روند داوری ژورنال رو می کنند تهیه میشود. با توجه به اینکه تهیه کنندگان لیست سیاه فقط همین برایشان کفایت می کند.
سرور بزرگوار تا زمانی که این ژورنال و هر ژورنال دیگری در لیست سیاه وارد نشده معتبر می باشد.
سوال شما کار رو برای افراد دیگر مشکل می کنه چرا که خیلی ها با همین ژورنال در شرف دفاع می تونند باشند و شما با این کارت آب پاکی رو روی دستشون می ریزید.
عبدیضمن تایید صحبت های ttt منم واقعا شاکی هستم از برخی نویسندگان کم تجربه که نمیدونم میخوان یه نشریه را تخریب کنن یا میان اینجا پز بدن که همچنین چیزایی میگن/ واقعا جای تاسف داره براخی نشریات خوب را شما انقدر خراب میکنید(البته منظورم نشریه خاصی نیست) بخاطر منافع شخصی یا حسادت به دوستانتون که مقاله هاشون بلک لیست بشه/ من به مدیر محترم سایت پیشنهاد میکنم که یه فیلتری چیزی بزارن که هرکی هرچی خواست اینجا نگه و الکی نشریات را خراب نکنن/ چندی پیش هم یکی انقدر به یه نشریه گیر داد و چند بار به گفته خودش زنگ زده ای اس سی که نشریه را بلک لیست کنن تا دلش خنک بشه و نشریه بلک لیست شد/
به قول دوستمون شما با این کارتون سرنوشت مقالات خیلی از افراد را ممکنه تغیر بدید و این کار اصلا اخلاقی نیست/Javad : …. اکسپت 3 روزه گرفتم …
باکیفیتی که اشاره کردید (پذیرش سه روزه بدون انجام اصلاحات و داوری فوق سریع یک مرحله ای) اکیدا توصیه به عدم ارسال نتیجه تلاشتان به این ژورنال میشود.
Abbasبا سلام
اینکه دوست عزیز گزارش اکسپ گرفتن سه روزه را برای سایر دوستان ارائه داده اند جای بسیار خوشحالی است. زیرا که دیر یا زود چنین مجله ای به بلک لیست میپیوندد.
دوستان عزیز اگه تحقیق ارزشمندی انجام داده اند سعی کنن مجله مناسب، با اعتبار مناسب در انتشارات معتبر انتخاب کنند. اینکه یک مجله ای با چنین کیفیتی مورد استفبال دانشجویان قرار گیرید جای تاسف دارد. البته قابل ذکر است که اساتید راهنما در این مرحله واقعا باید وظیفه خود را انجام دهند و در پیداکردن مجله مناسب دانشجویان را راهنمایی کنن.
موفق باشید
ناشناسمن کاری به این ژورنال ندارم
ولی گاها دیدم مجله ی Q1 ، با ایمکت 4 رو دانشگاهی مثل شهید بهشتی یا هرجای دیگه ای برداشته برده تو لیست سباه گذاشته
ژورنالی که هم اسکوپوس هست هم ای اس ای و این جای بسی تاسف هست که دانشگاه های ما روند داوری رو اساس بلک لیست کردن ژورنال میکنن
من به ضخیه مقاله ای رو ارسال کردم که 5 روز داوری داشته و ریجکت شده و یا بهش کلی اصلاحات خورده
یا اینکه یک ماه داوری داشته و داور نخونده اکسپت داده
به نظرم روند بلالک شدن زورنال ها باید مبنای تاسمون و اسکوپوس و ایمکت و کیفیت ژورنال باشه نه سلیقه ای و بر اساس هزینه چاپ و مدت داوری. -
نویسندهنوشته ها