ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › International Journal of Engineering
این موضوع شامل 18 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط پرویز در 3 سال, 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
کاربربا سلام
این ژورنال (ISSN:17359244) در لیست مجلات ISC می باشد که متاسفانه در سایت شما قید نشده است.
آیا دلیلی خاصی دارد؟با سلام
در صفحه اصلی وبسایت توضیح داده شد که هر دو شناسه p/e-issn را بررسی بفرماییدFull Edition Title: International Journal of Engineering
ISSN: 1025-2495
e-ISSN: 1735-9244
علی رضا محمودیاین ژورنال دارای نمایهisiشده لطفا بررسی شود و در سایت درج گردد باتشکراز سایت خوب و مفید شما
با سلام
لطفا لینک ژورنال را در clarivate ارسال نمایید
علی رضا محمودی
رامینمن قبلا در این جورنال چاپ کرده ام. این جورنال ISC هست و بین مقالات علمی پژوهشی در ایران بالاترین درجه را دارد.
آقای محمودی مطمعنید ISI شده؟؟ باید لینکش در clarivate بیاد وگرنه ISI نخواهد بود. حتی اگر ISI Listed هم شده باشه، ارزش زیادی خواهد داشت.
دکتر کیانی زادهاین ژورنال یکی از معتبرترین ژورنال های ایران و دنیا هست که جدیدا هم به درجه isi نایل شده .تبریک عرض می کنم خدمت دست اندرکاران این ژورنال و همچنین خسته نباشید خدمت دست اندرکاران و زحمت کشان سایت ایمپکت فکتور
رضابنده هم تبریک عرض میکنم. بالاخره در سال 2017 این مجله، در web of science قرار گرفت و isi شد. جالبه hindex خوب 11 را هم در سایت اسکوپوس داره و از درجه q2. با توجه به کیفیت مقالات این جورنال احساس می شود در دو سه سال آینده، if هم خواهد گرفت و در زمره jcr قرار می گیرد. بنده هم در این جورنال، مقاله چاپ کردم.
بهنامسلام دوستان
میشه لطفا یه ژورنال دیگه در حد همین ژورنال معرفی کنید که البته زمان جواب دهی و چاپش کمتر باشه. (ترجیحا ایرانی نشدم عیب نداره)
طالبیمتاسفانه این ژورنال بسیار دیر جواب میده، من یک مقاله 9 ماه پیش سابمیت کردم، همون هفته اول رفت برای داوری ولی دیگه هییییچ خبری ازش نیست.
آرشدوستان توجه داشته باشند این مجله ISI نیست و هرگز هم نبوده (هیچ یک از سه Transactions ).
علی رغم اینکه یکی از قدیمی ترین مجلات انگلیسی زبان کشور (شاید قدیمی ترین!) هست و کیفیت مقالات هم کم و بیش خوب هست به نظرم با این مدیریت هرگز ISI نخواهد شد. کلا پاسخگویی مناسبی ندارد و سایت مجله هم خیلی ناشیانه هست، من ده سال پیش سه مقاله اینجا چاپ کرده بودم و همچنین بیشتر از ده مقاله برایشان داوری کرده بودم، بعد از تغییر سایتشان، کل این اطلاعات پاک شد (منظور اطلاعات در پنل کاربری من، و نه خود مقالات). تبریک عید و سال نو اینجور چیز ها در سایت مجله گذاشته میشه، حتی یادمه یبار شماره حساب گذاشتن که واسه یه فردی که سرظان داشته پول جمع کنن …
توکلیفرمایش دوست قبلی کاملا درست هست.
این مجله ISI نیست و مدیریت حرفه ای و درست حسابی ندارد و به قول معروف به صورت دورهمی و هیئتی اداره می شود …
علیسلام دوستان،
این مجله از سال 2017 در ISI به عنوان Emerging Sources Citation Index اندیس شده. یعنی هنوز این مجله ISI نیست و در فهرست Master List قرار ندارد ولی در مسیر ISI شدن هست.
اگر در https://mjl.clarivate.com/home?PC=MASTER&Full=*International%20Journal%20of%20Engineering
جستجو کنید، آن را پیدا می کنید.
از ویژگی های مجله این است که در حوزه های مختلف مهندسی مقاله می پذیرد و چاپ می کند.
جزو مجلات علمی پژوهشی کشور و با بالاترین (بهترین) رتبه است.
با قدمت و اعتباری که دارد امیدوارم به زودی در فهرست اصلی ISI هم قرار بگیرد.
عرفاننمونه کامل مدیریت غیر حرفه ای، عدم پاسخگویی مناسب و نشر آماتور …
Afshinپاسخگو نیستند و خیلی دیر جواب می دهند.
doi مقالات همیشه مشکل دارد و درست کار نمی کند. انتشارات درست حسابی ندارد. تا مجبور نشدید سراغش نروید. قابل توصیه نیست دوستان …
Mohammadسلام خدمت همه بزرگواران،
در مورد مجله IJE مواردی که دوستان بیان کردم رو مطالعه کردم.
باید عرض کنم که این مجله جز مجلات ISI بوده و در مستر لیست JCR هم قرار داره ولی اینکه چرا سایت impactfactor هنوز این مجله رو جز مجلات JCR بحساب نمیاره برام عجیب هست.
لطفا مسئولین سایت مستنداتی که در ادامه عرض میکنم رو مجددا بررسی کنن:
اول اینکه در سایت رسمی وزارت علوم و تحقیقات به آدرس https://journals.msrt.ir/ صراحتا این مجله رو در دسته مجلات بین المللی ISI قرار داده (صحت این مطلب از آدرس فوق به سادگی قابل بررسی است).
دوم اینکه این مجله هم در لیست SJR و هم اسکوپوس قرار داره.
سوم و مهمترین مدرک اینه که از سایت رسمی https://mjl.clarivate.com/home به راحتی میشه دید که این مجله در لیست مستر JCR اومده.
باید ذکر کنم که برخی دوستان گفتن این مجله در لیست Emerging Sources Citation Index اومده. در پاسخ باید گفت که اگر یک اکانت در سایت رسمی JCR بسازید (به آدرسی که پیشتر به اون اشاره کردم)، و وارد اکانتتون بشید و از سربرگ Download جدیدترین لیست JCR رو دانلود کنید میبینید که این مجله نه تنها در لیست Emerging Sources Citation Index اومده بلکه در لیست اصلی (Master List) رتبه بندی JCR هم قرار داره!!
به دلایل ذکر شده این مجله در لیست JCR قرار داره و حتی اگر ISSN مجله رو هم در سایت JCR سرچ کنید میبینید که برای این مجله ضریب تاثیر تعلق گرفته.
با این اوصاف هنوز برام سواله که چرا سایت impactfactor.ir هنوز این مجله رو در لیست JCR قرار نداده!!!!!تا به این لحظه همچنان در فهرست نشریات حائز شاخص ضریب تاثیر (Journal Impact Factor) قرار ندارد
پرویزاین مجله حتی برای پنج دقیقه هم ISI نبوده، و همانطور که یکی از دوستان خیلی جالب گفتن مشکل این مجله این هست که “به صورت دورهمی و هیئتی” اداره میشه، واقعا هم همینطور هست وگرنه چرا بایستی قدیمی ترین مجله انگلیسی زبان کشور وضعش این باشه؟
در مورد کامنت دوست عزیز با نام کاربری محمد، مشکلی که باعث این سو تفاهم میشه این هست که این دوستان نمیدانند دقیقا چه مجله ای ISI هست و فکر می کنند اگر چیزی را کلاریویت به نحوی اندکس کرد، مثلا در مستر لیست، مجله ISI محسوب میشه که بدیهی هست که اینطور نیست. تنها شاخصی که این مجله در حال حاضر در کلاریویت دارد Emerging Sources Citation Index است که به معنی ISI بودن ژورنال نیست!
همچنین باید توجه داشت لیست وزارت علوم نه مرجع تعیین ایندکس مجلات است و نه در خارج از کشور اعتباری دارد و اصولا اشاره به آن در بررسی اعتبار مجله بی معنیست. در مورد لیست SJR و اسکوپوس، بله این مجله سالیان درازیست که در لیست اسکوپوس قرار دارد، این مساله هم اصولا ربطی به ISI بودن یا نبودن مجله ندارد و اشاره به آن اصولا موضوعیت ندارد.نکته ای که برای من جالب بود و باعث شد این کامنت را بنویسم این هست که بحث در مورد وضعیت این مجله برای حدود سه سال هست که در اینجا ادامه دارد، انگار که وضعیت اندکس یک مجله خیلی مساله مبهم و رازآلودی باشد و نیازمند همفکری برای حل این مشکل باشیم!
-
نویسندهنوشته ها