ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › International Journal of Environmental Science and Technology
این موضوع شامل 14 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط Akhavan در 2 سال, 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
حنابا سلام وقت بخیر! ی سوال ضروری داشتم:
لطفا در مورد مجله International Journal Of Environmental Science And Technology (tehran) بنده را راهنمایی بفرمایید ک:
1. این مجله توسط اسکوپوس نمایه نشده ولی JCR است. مگر چنین چیزی ممکن است؟ 2. آیا اعتبار چنین مجله ای از مجله ای ک دارای نمایه اسکوپوس است کمتر می باشد؟
با تشکر از پاسخ شماISSN: 1735-1472 (print version)
ISSN: 1735-2630 (electronic version)
علیسلام. دقیقا" منم این مشکل رو دارم. ممنونم اگه اطلاعی بدست آوردید به منم بگید.
حنابا سلام وقت بخیر! ی سوال ضروری داشتم:
لطفا در مورد مجله International Journal Of Environmental Science And Technology (tehran) بنده را راهنمایی بفرمایید ک:
1. این مجله توسط اسکوپوس نمایه نشده ولی JCR است. مگر چنین چیزی ممکن است؟ 2. آیا اعتبار چنین مجله ای از مجله ای ک دارای نمایه اسکوپوس است کمتر می باشد؟
با تشکر از پاسخ شما
حناالان باز چک کردم نوشته ک مقاله هم در اسکوپوس نمایه شده و هم JCR
a.a. beniباسلام
بررسی شد این جرنال بسیار ارشمند است و بسیار معتبر
داور های آن همه خارجی است اصلا به داور ایرانی نمی دهد داوری کنند
مشخصات نویسنده ها را هم در زمان داوری برمی دارد یعنی داور نمی داند مقاله را چه کسی نوشته …
خیلی معتبره خیالتان راحت
ساداتیباسلام و احترام
این ژورنال دارای فرایند داوری دقیق و علمی است. از سوی دیگر این ژورنال در اسکاپوش نمایه شده و jcr نیز میباشد. (دارای IF بوده) و از نظر محتوا نیز بسیار معتبر است. بنابراین این ژورنال کاملا معتبر و علمی است.
ساداتی-استاد تمام دانشگاه
حسینی، استاد تمامباسلام
بنده عضو شورای پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری میباشم.
از آنجا که International Journal of Environmental Science and Technology بدون ذکر اسامی و مشخصات نویسنده/نویسندگان برای پروسه داوری ارسال میشود و بازه ی داوری این ژورنال بسیار بالا و همچنین غالب ادیتوریال بورد آن افراد خارجی میباشند از اعتبار و اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد. مضافا آنکه این ژورنال در پایگاه های معتبر علمی (بین المللی) نیز نمایه شده است. لذا اساتید و دانشجویان محترم میتوانند مقالات و پژوهش های خود را برای این ژورنال سابمیت نمایند.
رضا اکبریاین برای نخستین بار است که دو استاد تمام دانشگاه (ساداتی! و حسینی!) در فاصله 3 دقیقه از هم پیام میگذارند! اخه یکی نیست بگه استاد تمام بیکاره بیاد کامنت بگذاره! و اهمیتی براش داره!! پیامها هدایت شده هستند.
این نشریه اعتبار لازم را ندارد و در ارسال مقالات به آن تجدید نظر شود. متخصصین در شوراهای پژوهشی مو را از ماست می کشند. مواظب باشید وقتتان را روی این نشریات تلف نکنید.
موفق باشید
رضا اکبریسلام
به همه دانشجویان و محققین توصیه اکید میشود به نشریات دارای شبه مقالات را ارسال نکنند (با 20 سال سابقه در کمیسیون های پژوهشی دانشگاه…). این نشریه مورد تایید شورای پژوهشی دانشگاه های دولتی نیست (یک مورد همیم هفته قبل داشتیم) و از ارسال مقاله به آن پرهیز شود چرا که امتیازی به آن تعلق نمی گیرد. ظاهرا فرایند داوری و پذیرش اصولی نیست. اگر مقاله شما کیفیت داشته باشد قطعا میتواند در نشریات معتبر پذیرش شود. موارد از سر دلسوزی گفته شد تا خدایی نکرده گرفتار نشوید. با تشکر
مریمسلام. دوستانه عرض می کنم، وقتتان را سر این مجله تلف نکنید.
بنده اردیبهشت 1400 مقاله ای به این مجله ارسال کردم؛ در سایت مجله نوشته بودن حداکثر بررسی 5 ماه طول میکشد. بعد از گذشت 6 ماه (یعنی از اکتبر یا همون مهر ماه) من پیگیر مقاله ام بودم تا همین امروز که اواخر اسفند هست و در ماه مارس 2022 هستیم. تو این مدت پیگیری همیشه به من میگفتن در دست ادیتور هست برای ارزیابی (آخرین تغییرات هم در پروفایلم مربوط به آگوست 2021 بود و under review). بعد از گذشت 11 ماه از سابمیت که دیدم درست پاسخگو نیستن با پشتیبانی اسپرینگر تماس گرفتم و بعد از آن مجله به من گفت که سردبیر تازه دعوتنامه برای داوران ارسال کرده است. و من به خاطر بی مسئولیتی این مجله، مقاله ام را پس گرفتم.
متاسفانه یکسال وقت من را تلف کردند. کاش ذره ای احساس مسئولیت داشته باشند و منه محقق که آینده ام در گرو مقالاتم هست را ارزش قائل باشند و حداقل موقع پیگیری مقاله حرف راست را بگویند نه اینکه هر سری با گفتن مقاله در دست ادیتور هست نویسنده را علاف کنند.
سلماسیبا سلام و خدا قوت خدمت دست اندرکاران نشریه
ممکن است شماره تلفن نشریه در علوم و تحقیقات را بدهید؟ شماره همراهی نوشته شده ولی تماس که می گیرم خاموش است.
با تشکر
پیمانبا سلام خدمت محققین گرامی،
بنده مقاله علمی براشون فرستادم و بعد از مدت 6 ماه که داوری بود و هنوز پاسخ دریافت نکردم به سردبیر جناب عباسپور ایمیل زدم و بعد از گذشت سه روز از ایمیلم مقاله بنده بعد از گذشت 6 ماه و فقط با نظر یک داور با هیچ دلیل علمی رد شد. خواستم اطلاع بدم وقتتون را صرف این مجله نکنید بخصوص که ایرانی ها کاره هستن. با تشکر. دانشجوی دکترای مدیریت بیابان یزد
صادقبا سلام خدمت دوستان عزیز. مگه میشه ژورنالی از انتشارات معروف اشپرینگر مشکل ااشته باشه و غیره؟
از یه محقق انتظار میره که طریقه بررسی و سرچ مشخصات ژورنالها رو داشته باشه.
این مجله روز به روز رو به پیشرفت است و در حال حاضر کیو وان هستش
Akhavanآقای پیمان. این مجله بسیار معتبری است. مقالات با کیفیت بسیار عالی چاپ میکند. احتمالا نسخه خطی شما دارای ایرادات زیادی بوده است. رویه اکثر مجلات معتبر این است که داور اول در صورتیکه نسخه خطی را ریجکت کند، نسخه خطی باید از فرایند داوری خارج شود تا وقت نویسنده بیشتر از این گرفته نشود. این کار بسیار خوبی است به نظرم.
-
نویسندهنوشته ها