ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › QUID-Investigacion Ciencia y Tecnologia
این موضوع شامل 19 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط گلچهره در 6 سال, 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
علیبا سلام و احترام
مجله زیر معتبراست ؟QUID-INVESTIGACION CIENCIA Y TECNOLOGIA
ISSN: 1692-343X
علیاعتبار ژورنال QUID MAGAZINE چقدر است؟
ممنونفاقد ضریب تاثیر، جزو ESCI ، نکته قابل ذکر اسپانیایی بودن زبان مقالات این ژورنال است.
لطفا نحوه آشنایی خود با این ژورنال را بیان بفرمایید
علیبا سلام
کنفرانس [c….vil.ir] مقاله داشتم گفتن 1400 میلیون بدید تا در این مقاله که ISI است چاپ کنیم
که گویا ISI نیست !!!
سپاس
وحیدسلام
آیا با پرداخت هزینه 1.300.000 تومانی، این مجله برای مصاحبه دکتری و البته اپلای کردن در خارج از کشور معتبر است؟
آیسلسلام بلاخره این مجله کلا معتبر هست یا نه؟ تو مصاحبه دکتری نسبت به مقالات علمی پژوهشی داخلی چقدر اعتبار داره؟
استاد من میگه کلا به هیچ دردی نمی خوره …..خواستم مطمئن بشم
امینسلام ایا ژورنال زیر برای چاپ مقاله در رشته روانشماسی بالینی اعتبار دارد و نمره پابان نامه به ان تعلق میگیرد؟
مقاله یکی از دوستان بنده توسط یکی از موسسات یک روزه پذیرش شده است توسط یک نفر دیگر با میلغی پول اما شخص دیگری میگفت که این مجله در بلک لست تصویب شده و به زودی در لیست منتشر خواهد شد.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
QUID-INVESTIGACION CIENCIA Y TECNOLOGIA
issn:1692-343X
حمیدisi هست ولی مورد تایید وزارت علوم نیس. خودتون میتونید بررسی کنید
rezaاین ژورنال ISI هست اما IF ندارد و به اصطلاح ISI Listed حساب می شود
زبان آن فقط قسمت چکیده اسپانیای و بقیه انگلیسی استدر سایت http://mjl.clarivate[dot]com/cgi-bin/jrnlst/jlresults.cgi?PC=MASTER&Word=quid به راحتی می توانید چک کنید اما اسکوپوس و بقیه موارد نیست پس درآخر می توان گفت بعنوان مقاله ISI-Listed اما در wos ایندکس شده پس امتیاز پژوهشی دارد
rezaاین ژورنال در ژورنالهای نامعتبر وزارت علوم قرار ندارد
Alirezaاين مجله چقدرمعتبر است و چرا در ليست توصيه به احتياط است
Mojtabaاساتید ما می گویند معتبر است
در لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.
سیاهاگر در لیست سیاه قرار گرفته، میشه لینک بخشنامه ابلاغی رو بذارید.
متشکرم
میلاددوستان عزیز تجربه از خودم براتون بگم؛
هیچوقت مقالتون رو در مجله ای که تخصصی نیست چاپ نکنید. با این کار به خودتان دروغ می گویید. دقیقا نوعی تقلب حساب میشه. چون شما میدانید آن مجله داور تخصصی شمارو ندارد فقط داور تنها کاری که می کند از نظر زبان انگلیسی آن را بررسی می کند.
ژورنال های با ایندکش ESCI در سایت WoS به صورت ماهانه بررسی میشوند و اگر تخلف کنند از لیست خارج شده و هیچ امتیازی نخواهند داشت.
کاربراین مجله فاقد ارزش علمی بوده و فقط برای چاپ مقاله پول دریافت می کند
گلچهرهبه نام خدا
با سلام بنده سال گذشته (خرداد 96) برای کنفرانسی مقاله دادم که پذیرفته شده و قرار شد برای این مجله کلمبیایی اکسپت بگیرم تاریخ پذیرش 2017-06-15 و تاریخ چاپ 2017-09-04 بوده و الان متوجه شدم که در تاریخ اول آبان 96 در لیست سیاه دانشگاه آزاد قرار گرفته در حالیکه تاریخ پذیرش قبل از این تاریخ یعنی در مرداد 96 بوده و ضمنا در ISSN الکترونیکی به شماره 2462-9006 این مجله در همین سایت ایمپکت فاکتور مشکلی رو نشون نمیده اما با شماره ISSN مربوط به نسخه چاپی نشون میده در لیست سیاه قرار گرفته سئوالم اینه که آیا ممکنه بعدا از لیست سیاه خارج بشه و دوم این که با توجه به توضیحاتی که دادم آیا مقاله من مورد قبوله و وایا می تونم در رزومه ثبت کنم یا نه کلا بی خیال بشم و اصلا فراموش کنم چنین مقاله ای نوشتم؟ با تشکر
رضااگر در لیست سیاه دانشگاه آزاد قرار گرفته و شما هم دانشگاه آزاد میخونید، و الان برای دفاع نیاز دارید که به احتمال زیاد رد می کنند. ممکنه دانشکده موافقت کنه و مثلا بگه موقع اکسپت در لیست سیاه نبود، اما آموزش دانشگاه در صورت اطلاع مانع خواهد شد. برای رزومه هم حتی اگر 10 سال آینده ژورنالی در لیست سیاه رفت و خارج نشد (منظور لیست وزارت علوم نه آزاد. بزودی هم گویا قراره ازین ببعد فقط یک لیست اعلام بشه) از رزومتون بر دارید.
گلچهرهجناب آقای رضا از راهنمایی شما سپاسگذارم
-
نویسندهنوشته ها