ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › Scientific Reports
این موضوع شامل 12 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط نوروزی در 4 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
بدون نامبا سلام لطفا این مجله در لیست سیاه قرار دهید بسیار الکی مقاله چاپ میکنه و در هر رشته ای هم مقاله چاپ میکه ار الهیات تا شیمی دامپزشکی کشاورزی فیزیک
ISSN: 20452322
محمدیدوست عزیز ژورنال Scientific reports جز ژورنال های چند زمینه ای Nauture بوده و چاپ مقاله در آن حدود 6-7 ماه زمان برده و تمامی اعتبار سنجی های علمی برای داده های ثبت شده در مقاله را بررسی مینماید ودر sjr در تمامی این سال ها در دسته ی Q1 قرار گرفته است .
لطفا قبل از تحریم ژورنال Nature کمی بررسی نمایید!
aliدر جواب اون دوست عزیزی که گفته این مجله الکی مقاله چاپ میکنه، خدمت شما عرض کنم که فرمایش شما صد در صد اشتباهه. این مجله بسیار سخت گیری هست و من شخصا تا بحال نتونستم اینجا مقاله پذیرش کنم. خیلی سخت گیر تر از مجلات Elsevier هست. لطفا بدون تحقیق و بر اساس حدس و گمان نظر ننویسید.
mostafaبنده در این ژورنال مقاله ای چاپ کردم بیش از 8 ماه فرآیند داوری طول کشید 3 داور داوری بسیار سخت گیرانه ای انجام دادند و برای اکسپت شدن مقاله مجبور و وریفای کردن نامتعارفی شدیم که بسیاری از ژورنال ها چونین چیزی نمی خواهد. بنابر این یکی از سخت گیر ترین ژورنال های است که من باهاشون در تعامل بوده ام. بنابر این آبکی بودن و غیره به این ژورنال نمی چسبد … از نظر اعتبار نیز در لیست برترین ژورنال های گوگل اسکولار رتبه 29امین ژورنال برتر سال 2021 را به خود اختصاص داده و در SJR همواره Q1 بوده و ایمپکت 5 نیز نشان از کیفیت ژورنال دارد.
محمدپروفسور بی نام عزیز
این مجله یکی از معتبرترین مجلات کمپانی (انتشارات) نیچر(Nature) است. لطفا شاخص و معیارهای ارائه شده در ذیل را مطالعه بفرمائید سپس فتوای کارشناسی صادر کنید.
هرچه در فهم تو آيد آن بود مفهوم تو2021 Journal Metrics
2-year impact factor (2021): 4.996
5-year impact factor (2021): 5.516
Immediacy index: 0.973
Eigenfactor® score: 1.17671
Article influence score: 1.207
2 year median: 3
2021 Peer Review Metrics
Submission to first decision – 56 days
Submission to accept – 133 days
Usage
129,414,061 Downloads (in 2021)
427,999 Altmetric mentions (2021)
رضابا سلام
چرا با وجود اینکه در تمامی پایگاه های معتبر رتیه این مجله Q1 ثبت شده در این سایت آن را Q2 ثبت کرده اید؟؟
مجله با impact حدود 5 و بسیار معتبر است.
افش اولاحتمالا کسی که باهاش مشکل شخصی دارید در این ژورنال مقاله چاپ کرده که چنین میفرمایید،
وگرنه مجله کاملا معتبری هستهین کمالی دست آور تا تو هم
از کمال دیگران نفتی به افش
امیرشاید چون شما در ان مقاله دارید بسیار تعریف و تمجید میکنید.
مرتضيسلام واحترام- اینگونه قضاوت کردن شاید صحیح نباشد. بعضی از ما اتلاف زمان یک ژورنال در زمان رسیدگی را از محاسن ژورنال تلقی میکنیم که صحیح نیست. من به ژورنالی مقاله ارسال کردم و 80 روز ادیتور انتخاب نکرد . دراین خلال 5 بار ایمیل زدم و محترمانه تقاضای تسریع در انتخاب ادیتور و داور کردم که نتیجه نداد و مقاله را خارج کردم. به ژورنال دیگری فرستادم ظرف 9 روز راند اول بازبینی به من اعلام شد.
کرمسلام و احترام
در اولین پیام این صفحه دیدم شخصی درر مورد قرار دادن اینژورنال در لیست سیاه صحبت کرده بود. وقتی درک صحیحی از مقاله و کار پژوهشی وجود نداشته باشه نتیجه اش این میشه که بدن کوچکترین دانش و علمی در خصوص مجلات اظهار نظر کنیم. من که در این مجله مقاله ای ندادم ولی بسیاری از مقالات این مجله رو مطالعه کردم که سیاری از اساتید دانشگاه ها برای گرفتن ایده های جدید و نو در خصوص تعریف پایان نامه دانشجوها را تشویق به مطالعه کارهای پژوهشی منتشر شده در این مجله می کنن. بنابراین حداقل در حوزه تخصصی کار خودم می تونم از این ژونال دفاع کنم.
محسندوست عزیز “بی نام” که گفتی مجله Scientific Reports، مجله نامعتبری هستش
باید خدمتتون عرض کنم اتفاقا این مجله بسیار سخت گیر و معتبر هستش و من به شخصه چندین بار مقاله ارسال کردم و در پروسه سخت گیرانه داوری این مجله ریجکت شد. احتمالا یکی از کسانی که شما بهش حسودی میکنید اونجا مقاله چاپ کرده که اینجوری میگید
رضا“به نام خدا”
دوست عزیز و گرامی، عارضم خدمت شما دقیقا مطلع نیستم دلایل علمی شما برای فرمایشتون چی هست. اما با یک بررسی اجمالی در روند بررسی و داوری دقیق و نفس گیر و سطح بالای مقالات این ژورنال، موضوع کاملا مشخص است.
چه بسا برای حضرتعالی موضوعی استثناء باشد اما قطعا فرمایش شما قابل تعمیم نیست. سطح مقالات ژورنال در حد چارک اول (Q1) است. با تشکر
نوروزیمن برای این مجله چندین بار داوری انجام داده ام. پروسه داوری کاملا منطقی و دقیق است و سردبیری به شدت سختگیر و با دیسیپلین پیگیر روند داوری هستند. امکان ندارد مقاله ای بدون داشتن استانداردهای لازم و کیفیت بسیار بالا بتواند از این مجله اکسپت بگیرد
-
نویسندهنوشته ها