ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › Turkish Journal of Electrical Engineering & Computer Sciences
این موضوع شامل 15 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط maj article در 4 سال پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
علی زادهبا سلام و احترام
: در صورت امکان بفرمایین این ژورنال چطور هستند!؟ TURKISH JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING & COMPUTER SCIENCES
Turk J Elec Eng & Comp Sci
و اینکه حدود زمان اکسپت چقدر می باشد
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایین
با سپاس
علی زادهبا سلام و احترام حضور مدیر محترم
، میشه لطفا پاسخ بفرمایین! با سپاس
مجیدبا سلام
همانطور که “مجید” هم توضیح دادند ، ژورنال “Turkish Journal Of Electrical Engineering And Computer Sciences” با شناسه “ISSN: 1300-0632” ضمن حضور در ISC ، Scopus ژورنال ISI دارای ضریب تاثیر (نمایه JCR) محسوب میشود.
amirسلام این ژورنال TURKISH JOURNAL OF ELECTRICAL ENGINEERING & COMPUTER SCIENCES
Turk J Elec Eng & Comp Sci از 2016 بصورت الکترونیکی چاپ میشه و شماره E-ISSN: 1303-6203
ISSN: 1300-0632 دارد که فقط شماره مکتوب اعتبار isi دارد؟؟؟؟؟ یا نسخه الکترونیکی هم isi دارد؟؟؟
با تشکر
aliسلام. دوستان بنده یک مقاله 7 صفحه ای در زمینه cloud computing دارم. از بین دوستان، کسی اخیرا برای این ژورنال مقاله فرستاده؟
پروسه داوری سختی دارن؟
احمداین ژورنال دارای دو ISSN 13000632, 13036203 میباشد
وقتی در سایت شما با هر کدام از این ISSN ها آن را بررسی میکنیم
نتایج جداگانه میدهد
در یکی Q2
در یکی Q4
بالاخره کدام معتبر است؟با سلام
به نمایه دقت کنید. در JCR ـ Q4 بوده و در Scopus ـ Q2.
امیرسلام.
فرآیند داوریش چند هفته طول میکشه؟
مونافرآیند داوریش چند هفته طول میکشه؟
و هم اینکه چطور ژورنالی هست
محمدصادقبا سلام. برای من فرایند داوری حدود 5 ماه طول کشید. برای دوستان دیگر هم در همین حدود یا بیشتربوده.
مونابرای من 7 ماه تو داوریه فقط خدا میدونه نتیجه اش چی خواهد شد
مونازورنال ترکیه مقاله من بعد یکسال داوری یجکت کرد از دوستان میخوام بهیچ وجه مقاله به ژورنال ترکیه نفرستند
Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science
بهروزبرای من اکسپتش شش ماه طول کشید ولی ده ماه که چاپنشده بنظرم اگه عجله دارید برای چاپ نفرستید
Roohollah sadeghiبا سلام
دوستان این ژورنال الان چند بار مقاله من رو برگردونده میگه فرمت لاتکس بفرست با ورد یا doc قبول نمیگنه
کسی میتونه کمک کنه من فرمت لاتکس راهنمایی کنه
خیلی خیلی ممنون
maj articleبا سلام
من تونستم اکسپت و چاپ بکنم مقالمو
ولی انصافا خیلی اذیت شدم. هم داوری هاش خیلی سخت بودن و هم ادیتور خیلی حساس و بسیار دقیق
خلاصه اذیت شدم
ولی تو زمان بررسی ادیتور و داوری و چاپ خیلی دقیق بودن و مشکلی نداشت. -
نویسندهنوشته ها