ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › چقدر باید در انتظار نتیجه داوری مقاله ماند؟
این موضوع شامل 16 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط سعید در 2 سال, 3 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
فاطمهسلام! حدود دو ماه از ارسال مقاله ام به یک ژورنال می گذرد اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ام، بطور معمول چقدر باید منتظر بمانم؟ آیا میتوانم برای سردبیر درخواست تعیین وضعیت کنم؟
به تجربه ،زمان داوری بسته به زمینه مطالعاتی متفاوت است، از یک ماه تا بیش از هشت ماه. بسیاری از ژورنال ها میانگین زمان داوری را در وبسایت خود اعلام میکنند. نظیر الزویر که میانگین چهار ماه را اعلام نموده. بنابراین پیش از ارسال مقاله توصیه میشود مدت زمان داوری را استعلام و آن را مدنظر قرارداد. اگر هم وبسایت ژورنال چیزی اعلام نکرده باشد، میتوانید با مشاهده مقالات اخیر آن، میزان متوسطی از submission date و acceptance date و date of publication بدست آورد. بدیهی است که مدت زمان اعلام شده میانگین است، و بسته به عوامل متعدد نظیر یافتن داور مناسب مقاله شما ویا…. قدری متفاوت باشد. به هرحال نهایتا توصیه میشود چهار ماه صبر کنید، پس از آن میتوانید در نامه ای رسمی (مطابق متن پیشنهادی زیر) از سردبیر ژورنال سوال بپرسید.
Dear [Insert journal editor’s name]:
This is with regard to my/our submitted manuscript, [Insert manuscript reference number], titled “[Insert manuscript title],” submitted to your journal on [Insert date of submission] for consideration as a [Insert article type, e.g., Original Article or Case Report].
We have not received an update regarding the status of our manuscript in the review process. Could you let us know when we can expect notice regarding the decision of the editorial board?
Thank you for your time and consideration. We look forward to hearing from you.
Sincerely,
[Insert author name and correspondence details]
پویاسلام، بنده اوایل تیر 95 مقاله ای به یکی از ژورنالهای Elsevier که متوسط زمان پاسخگویی آن حدود 2 ماه بود فرستادم. متسفانه جواب اولیه داوری حدود 9 ماه بعد و در اسفند 95 با پرسیدن سوالات جزئی به بنده ارسال شد. من هم اواخر فروردین 96 جواب داوری را به همراه مقاله برایشان فرستادم و با توجه به سوالات، انتظار قبول شدن مقاله را در کمتر از یک هفته داشتم. اما متاسفانه الان که در اواسط مهر ماه 96 هستیم هنوز جوابی نگرفته ام. 3 بار هم نامه زده و درخواست وضعیت کردم که در بار آخر پاسخ editor منتظر داور است را دریافت کردم. واقعا کلافه شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
میلادشش ماه است که مقالهام تحت داوری است و علیرغم مکاتبه با سردبیر و دریافت پاسخ دلایل طولانی شدن، تغییری در وضعیت مقاله ام رخ نداده. چون این مقاله مربوط به رساله ام میباشد بهتر نیست آن را withdraw کنم؟ هرچندکه دو هفته گذشته بدون آنکه وضعیت مقاله ام از حالت in review تغییر کند، تاریخ آخرین status date به روز رسانی شده!
به روزرسانی status date بدون تغییر در status به معنای ورود(اعمال تغییر) سردبیر یا داور به پروفایل مقاله شما در دیتابیس است. بطور مثال یکی از داوران نظر خود را ثبت نموده. بطور معمول فرآیند داوری peer review میتواند از چند هفته تا چندین ماه به طول بیانجامد، اما پس گرفتن (withdraw) مقاله و سابمیت مجدد آن در یک ژورنال دیگر ممکن است منجر به بسیار طولانی شدن انتظار شما شود. ضمن آنکه باتوجه به پاسخگوبودن ژورنال مذکور، توصیه به صبر بیشتر میکنیم.
علیبا سلام و احترام
من 4 ماه پیش یک مقاله به یک ژورنال الزویر فرستادم که 45 روز پیش وضعیتش به under editor evaluation تغییر کرده. پس از گذشت مدت زمان در حدود 40 روز از تغییر وضعیت، یعنی 5 روز پیش از طریق سایت خود ژورنال و قسمت ارسال نامه، مراتب رو اعلام کردم و درخواست کردم که اگر تغییری در وضعیت مقاله ایجاد شده من رو مطلع کنن که تا امروز هیچ پاسخی دریافت نکردم. به نظر شما با توجه به طول کشیدن این مرحله آیا می تونم به نتیجه خوشبین باشم که احتمالا مقاله ریجکت نشده؟ چقدر باید منتظر بمونم که نامه بعدی رو بفرستم؟
ممنون از راهنمایی شما
رضادر این 45 روز ادیتور به دنبال داور می گشته و یا ممکنه اصلا مقاله را مورد بررسی اولیه قرار نداده. مواردی بوده که 3 ماه دست ادیتور بوده و با پیگیریها بالاخره به داوری رفته. بنابراین بنظرم کمی باز صبر کنید. مثلا 15 روز دیگه. اگر تغییری داده نشد به سردبیر ایمیل بزنید و مثلا بگید این مقاله مربوط به پایان نامه است و لطفا اگر امکانش هست، مراحل را تسریع بفرمایید. در کل تجربه من میگه مقالتون ریجکت نشده. اینم یک نمونه نامه:
Dear Editor, …
I am writing regarding manuscript number … entitled “……………..” that was submitted on 18/10/2017, currently, the submission is still in “With Editor” status. The manuscript is an artifact of my Ph.D. student’s thesis and decision made on it is prerequisite for arrangement his defense session. I would be appreciate if you kindly…
علیرضا جان سلام
داوری شده. ادیتور 45 روزه در حال ارزیابی نتیجه داوری هاست که بر اساسش وضعیت رو اعلام کنه!!!
رضااگر داوری شده احتمالا داورها درخواست رویژن دادند. البته در بعضی ژورنالها علاوه بر داوران انتخابی، هیاتی از افراد همون مجله نیز داوری خلاصه ای روی نظر داروان انجام میدن. معمولا مثلا اگر 3 داور نظر داده باشند و 2 تا ریجکت کنند و یکی اکسپت، تصمیم نهایی را سردبیر میگیره. در اینگونه موارد کمی زمان میبره. در هر حال بنظرم کمی باید صبر کرد.
زهراسلام. من مقالم ریوایز خورده. در واقع یکی از داورا ریجکت کرده. یکی نظرش خیلی مثبت بوده و یکی هم ریوایز داده. در نهایت چه اتفاقی میفته اگر بعد از ریوایز دوتا داور اکسپت کنن و یکی ریجکت کنه؟
جعفریسلام. من مقاله ام را 5 ماه پیش به یک مجله معتبر با ایمپکت 3 فرستادم و تاکنون هیچ نتیجه ای از داوری دریافت نکرده ام. 1 مرتبه هم ایمیل زدم و خاستم که منو در جریان مراحل و نتیجه داوری بگذارن که جوابی دریافت نکرده ام. در صورتی که در سایت مجله اعلام شده جواب اولیه 30 روزه اعلام می شود. بنظر شما مقاله من ریجکت شده است؟ ممنونم
مرتضیبا سلام
من مقاله ای رو برای sage ارسال کردم، بعد از حدود چهار ماه پاسخ دادن و بازبینی اساسی خورد. اصلاحیه ها انجام شد و مجددا ارسال شدش. ابتدا در حالت “زیر بازبینی” بود و بعد از دو هفته به حالت ” منتظر توصیه نامه ” تغییر کرد. الان بیش از دو هفته هست که در این حالت باقی مانده است. آیا این طبیعی هستش؟ معمولا بازبینی دوم چقدر طول میکشه؟ و کار میتونم انجام بدم یا نه ؟
در ضمن از یک منبعی شنیدم که مجلات اروپایی و آمریکایی حجم زیادی از مقالات ایرانی هارو به خاطر تحریم ها دارن ریجکت میکنن، میخواستم ببینم کسی خبر دقیقشو داره ؟؟
با تشکر
nahidبا سلام .من برای ژورنال کانستراکشن بیلدینگ متریال مقاله قوی رو فرستادم که داوری ها توی اکثر مقاله ها که نگاه کردم بین سابمیت و اکسپت چهار ماه بوده دیگه خیلی زیاد شش ماهه بوده اما برای من هفت ماه کامل گذشته و من نامه محترمانه ای رو توی پنج ماهی که گذشت به سردبیر ژورنال فرستادم خواستار پیگیری شدم برای من دوبار آندرریویو خورده بود توی این مدت زمان و اما حدود بیست و سه روز پیش دوباره به روز رسانی کرد و آندرریویو خورد من نمیدونم الان وضعیت چطور یه و به شدت کلافه هستم چون منتظر جواب ژورنال هستم که کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدم میشه راهنمایی کنید چه کنم و وضعیت من توی ریجکت یا اکسپت هست؟کار من خیلی جدید و قشنگ بوده و بعد خط به خط تو مقاله ام رفرنس دادم که جایی مبهم نباشه برای داور اما دیگه اختراع بمب اتم که نبوده اینا اینطوری آندرریویو زدن.
ربیناسلام، مقاله من ۲/۵ ماهه که تحت داوری هست و جالبه اکثر مقالات این ژورنال تو این مدت چاپ می شوند بنظرتون اگه زمان داوری طول بکشه باید امید به اکسپت داشت با نه؟
الههبا سلام
ببخشید من یه مقاله فرستادم به یه مجله تو الزویر یبار ریوایز خورد اصلاحات رو انجام دادم. یه ماه حالت اندر ریویو و بعد از اون به حالت Decision in process تغییر کرد و الان حدود یک ماهه به این حالت هست. به نظرتون مشکل چیه؟ ایا میخوان ردش کنن؟
Rahaبا سلام.من قصد دارم به دلیل اینکه جواب مقاله در یک ژورنال خیلی طول کشیده،از ادامه روند در این ژورنال صرفه نظر کنم،لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه داوری رفته، دیگه گزینهwithdraw نیست،چه متنی به سردبیر بنویسم و انصراف خودم اعلام کنم.چون میخوام به یک ژورنال دیگه بفرستم.با تشکر
سعیدسلام
من ۶ ماه پیش مقاله مستخرجی از رساله ام رو برای یک مجله q4 روسی از طریق ایمیل سابمیت کردم. خوب این مجله سیستم انلاین ندارد و فقط باید از طریق ایمیل براشون فایل ورد مقاله ایمیل بشه.
حدود ۲ ماه بعد سردبیر به من ایمیل زد که مقاله شما تحت داوری قرار گرفته و شماره خورده و به زودی نتیجه رو بهتون اعلام می کنیم.اما متاسفانه تا الان هیچ خبری نشده. من برای دفاع به این مقاله نیاز دارم. نمیدونم چیکار کنم. دوبار هم ایمیل زدم بهشون. ولی خبری نشده. نمیدونم ایمیل انصراف بزنم و برای یک مجله دیگه بفرستم یا صبر کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید -
نویسندهنوشته ها