ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › IEEE Access › پاسخ به : IEEE Access
سروش
سلام دوستان
با توجه به اینکه بنده در مجلات و کنفرانسهای معتبر IEEE از جمله IEEE Transactions on Power Electronics و IET مقاله چاپ کردم و برای این ژورنال هم مقاله فرستادم خواستم تجربه ام رو بیان کنم امیدوارم یک نتیجه گیری خوبی از این تاپیک باشه.
ببینید دوستان روال این ژورنال به این صورت هست که مقاله رو میفرستید و داوری در حدود ۲۰ الی یک ماه داره منتهی دو حالت داره به صورت باینری یا اکسپت میشه و یا ریجکت.
احتمال اکسپت فوق العاده پایین هست در مورد ریجکت به دو صورت ریجکت کامل و ریجکت با شانس مجدد هست.منتهی فرقی که با ژورنالهای دیگه داره ددلاین برای جواب دادن در نظر نمیگیرن و شما میتونید هر وقت خواستید مجدد سابمیت کنید. منتهی داوری فوق العاده سختی داره.اینو من که تجربشو دارم و در حال ریوایز مقالم هستم میگم.به طوری که حتی وسط کار ریوایز پشیمون شدم که مقاله رو برای IEEE Transactions بفرستم چون با برآورده کردن کامنتها میتونستم اون مقاله رو حتما تو Transaction چاپ کنم. اینو بنده به عنوان شخصی که پذیرش از دانشگاه خوب کانادا رو گرفتم میگم.برای دوستانی که به دنبال اپلای هستند پیشنهاد میکنم با توجه به زمان کمی که معمولا دارند در کنار Transactions یک الی دو کار در IEEE Access و MDPI چاپ کنند.اما برای دوستانی که ایران دکتری میخونن خیلی پیشنهاد نمیکنم.چون گویا دانشگاههای ایران مثل دانشگاه آزاد مجلات بی کیفیت و فارسی خودشون رو بیشتر قبول دارند تا ژورنال کیو وان.ضمنا این ژورنال برای افزایش سایتشن و دیده شدن بهترین گزینه هست.با یک سرچ ساده میتونید متوجه شید اساتیدی مثل علی عمادی تو دانشگاه مک مستر و بهترین دانشگاههای دنیا سالیانه در کنار کارهای خیلی قوی کارهای متوسط ترشون رو اینجا میفرستن.امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه