ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › IEEE Access › پاسخ به : IEEE Access
جهان بین
با سلام
بنده خودم داور این نشریه هستم و تا الان حدود 38 مقاله رو برای نشریه داوری کردم، البته داور نشریات دیگر هم هستم. در خصوص اینکه داوری صورت نیمیگره باید بگم واقعا متاسفم برای کسانی که این حرف رو میزنن (در واقع این دروغ رو)، این مجله مقاله رو برای داوری به حداقل 3 داور ارسال میکنه و حداکثر زمان داوری 7 روز هست که در صورت درخواست داور و تائید ادیتور ناظر تا چند روز بعد هم تمدید میشه. تا الان(از سال 2017 تا الان) که اخیراً هفته ای حداقل 3 مقاله برای بنده ارسال میشه ندیدم سردبیر نظری بغیر از نظرات داوران داشته باشه و مقاله رو برخلاف نظر داوران تائید کنه (در مجلات دیگه دیدم). دوستان عزیر بدونید برای داور 3 گزینه برای تصمیم گیری وجود داره برخلاف نشریات دیگه که یکی اکسپت با تغییرات جزئی هست، ریجکت با ریسابمیت و ریجکت بدون حق ریسابمت هست، برخلاف نشریات دیگه که 5 گزینه، اکسپت، ریواز جزئی، ریواز کلی و … دارند.
هیج مقاله ای تا حالا دو هفته ای تائید نشده (حتی مقالاتی که بودجه دولتی داشتند و کل پول نشریه رو میدن)، روند داوری سریع هست بخاطر سیاست محبوبیت نشریه و تیم سردبیری و داوری بزرگی که داره، مثل نشریات بی کیفیت داخلی نیست که میفرستی تا 8 ماه محل هم به مقاله نمیدن چون پولشون رو از دانشگاه میگیرین یا دولتی هستن و نویسنده براشون مهم نیست. خواهشن تکریم نویسنده و ارزش قائل شدن برای نویسنده رو دلیل بی کیفیتی مجله نزارید. اینم بدونید این نشریه هیچ مقاله ای رو بخاظر مشکل مالی نویسنده از فرایند چاپ خارج نمیکنه و حتی بدون پرداخت هم چاپ میکنه (واقعاً زشته اینقدر دورغ میگید).
مقالات این نشریه هم جز پر استنادترین مقالات هستند، واقعاً مقاله ای که بیش از 2000 تا سایت میخوره میشه به نشریه اش شک کرد!!! اینم بگم دلیل نمیشه چون مقاله شما رو رد کردن پشت سر نشریه با این اعتبار (کیو2 در ISI و کیو1 در اسکوپوس) راجیف بگید.