ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › SPORT TK-REVISTA EUROAMERICANA DE CIENCIAS DEL DEPORTE › پاسخ به : SPORT TK-REVISTA EUROAMERICANA DE CIENCIAS DEL DEPORTE
عبدی
با سلام خدمت ادمین های محترم
… جهت شفاف سازی می بایست خدمت جناب وحید و مسئولین ایمپکت فاکتور عرض کنم که بنده فارغ التحصیل دکتری مدیریت ورزشی پس از ارسال رزومه و نامه نگاری های فراوان به عنوان عضو هیئت تحریریه و نماینده ایرانی این مجله انتخاب شدم که نامه رسمی مجله و شخص سردبیر را هم دارم.
برخلاف ادعای مغرضانه شخص وحید که نام مستعار هم هست؛ این مجله از بین حدود 30 مقاله ارسالی برای فرآیند داوری فقط و فقط 5 مقاله در شماره های قبلی به مقالات ایرانی اختصاص داده و 25 مقاله را به علت ضعف مقالات رد کرده است و به هیچ وجه تعداد زیاد مقاله در یک شماره از ایران چاپ نداره و مسئولین محترم ایمپکت فاکتور می توانند به صورت مستقل بررسی بفرمایند. مقاله فرآیند داوری سختگیرانه ای داره و زیر نظر خود مجله ارزیابی مقالات ایرانی رو به بنده و چند داور ایرانی دیگه واگذار کرده است و خود سردبیر نیز بر این فرآیند نظارت دارن. اتفاقا بر خلاف نظر جناب وحید ورود ما به خاطر همین مساله بوده تا تعداد مقالات زیاد و بی کیفیت در این مجله چاپ نشه و موجب از دست رفتن این مجله خوب که در آستانه اسکوپوس شدن نیز هست نشه. مشکل جناب وحید هزینه و کیفییت مجله نیست مشکل ایشون اینه که ایشون بارها به مجله پیشنهاد همکاری داده و مجله به دلیل تکمیل استاف علمی پیشنهاد ایشون رو رد کردن. به دوستان اطمینان داده خواهد شد که از دو شماره ای این مجله در سال چاپ خواهد کرد هیچ گاه تعداد بیشتر از 5 مقاله با کیفیت در هر شماره چاپ نخواهد کرد.