ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › SPORT TK-REVISTA EUROAMERICANA DE CIENCIAS DEL DEPORTE
این موضوع شامل 6 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط س.جمالی در 3 سال, 11 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
وحیدسلام وقت بخیر. این مجله رایگان هست ولی سردبیر مجله یک نفر را به نام …. معرفی کرده تا از ایران براش مقاله بگیره و برای هر مقاله 300 دلار درخواست میکنه و بدون داوری مقالات را چاپ میکنه. آیا این روال تخصصی و رایجه؟ در دو شماره قبلی وفور مقالات از ایران را مشاهده می فرمائید.
جالب اینجاست شما وقتی به سردبیر ( gfls@um.es ) مجله ایمیل میزنی مقالات را بررسی نمیکنه و میگه باید حتما با …. در تماس باشید!
SPORT TK-Revista EuroAmericana de Ciencias del Deporte
Semiannual
ISSN: 2340-8812
E-ISSN: 2340-8812
EDIT UM-EDICIONES UNIV MURCIA, EDIFICIO SAAVEDRA FAJARDO, C/O ACTOR ISIDORO MAIQUEZ 9, MURCIA, SPAIN, 30007با سلام
آیا در وبسایت این ژورنال، به رایگان بودن چاپ مقالات تصریح شده؟
وحیددر سایت مجله اشاره ای به هزینه چاپ نکرده که رایگان هست یا 300 دلار میگیره. البته من که با سردبیر مجله صحبت میکردم ایشان اشاره ای به هزینه چاپ نکردند و گفتند با فلانی در ارتباط باشید. و با این آقا هم که صحبت کردم گفت 300 دلار هزینه چاپشه برای ایرانی ها. این مجله دانشگاهیه و معمولا دانشگاه های اسپانیا برای چاپ هزینه نمیگیرن مگر اینکه روسایت مجله نوشته باشند.
حرف من این هست که سردبیر چرا نباید مستقیم مقاله بگیره از ایرانی ها و چرا باید یه نفر را واسطه قرار بده اونم کسی که موسسه داره. این کار سردبیر غیر حرفه ای هست وگرنه مجله برای چاپ زیاده و مجبور نیستیم اینجا اقدام کنیم.
djaminسلام بله متاسفانه این ژورنال از ایرانی ها پول میگیره و الان به صراحت بعضی افراد پول میگیرن و 1ماهه چاپ میکنن و مجله زیادمعتبری نیست
عبدیبا سلام خدمت ادمین های محترم
… جهت شفاف سازی می بایست خدمت جناب وحید و مسئولین ایمپکت فاکتور عرض کنم که بنده فارغ التحصیل دکتری مدیریت ورزشی پس از ارسال رزومه و نامه نگاری های فراوان به عنوان عضو هیئت تحریریه و نماینده ایرانی این مجله انتخاب شدم که نامه رسمی مجله و شخص سردبیر را هم دارم.
برخلاف ادعای مغرضانه شخص وحید که نام مستعار هم هست؛ این مجله از بین حدود 30 مقاله ارسالی برای فرآیند داوری فقط و فقط 5 مقاله در شماره های قبلی به مقالات ایرانی اختصاص داده و 25 مقاله را به علت ضعف مقالات رد کرده است و به هیچ وجه تعداد زیاد مقاله در یک شماره از ایران چاپ نداره و مسئولین محترم ایمپکت فاکتور می توانند به صورت مستقل بررسی بفرمایند. مقاله فرآیند داوری سختگیرانه ای داره و زیر نظر خود مجله ارزیابی مقالات ایرانی رو به بنده و چند داور ایرانی دیگه واگذار کرده است و خود سردبیر نیز بر این فرآیند نظارت دارن. اتفاقا بر خلاف نظر جناب وحید ورود ما به خاطر همین مساله بوده تا تعداد مقالات زیاد و بی کیفیت در این مجله چاپ نشه و موجب از دست رفتن این مجله خوب که در آستانه اسکوپوس شدن نیز هست نشه. مشکل جناب وحید هزینه و کیفییت مجله نیست مشکل ایشون اینه که ایشون بارها به مجله پیشنهاد همکاری داده و مجله به دلیل تکمیل استاف علمی پیشنهاد ایشون رو رد کردن. به دوستان اطمینان داده خواهد شد که از دو شماره ای این مجله در سال چاپ خواهد کرد هیچ گاه تعداد بیشتر از 5 مقاله با کیفیت در هر شماره چاپ نخواهد کرد.
س.جمالیسلام. من فکر میکنم این مجله رایگان باشد چون در هیچ بخشی از سایت در مورد هزینه چاپ صحبت نشده و قاعدتا مجلات دانشگاهی فری هستند. البته با توجه به مقالات فراوانی که از ایران چاپ شده احتمالا نوسنده گان هزینه پرداخت کردن و واسطه ای بوده که این حجم از مقالات را توانسته به چاپ برساند. ولی اینکه یه مجله دانشگاهی اسپانیایی به یه موسسه اعتماد کنه و اونو هیات تحریره بزاره جای تامل هست. سپاسگزارم
-
نویسندهنوشته ها