ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › International Journal of Pure and Applied Mathematics
این موضوع شامل 12 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط Hossein در 5 سال, 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
majidبا سلام و احترام
ژورنال
International Journal of Pure and Applied Mathematics
با
ISSN: 1311-8080
کمتر از یک هفته مقاله ی منو که تقریباً همه ژورنالهای سطح پایین اوپن اکسس ریجکت کرده بودن اکسپت داده و اعلام کرد که داورا گفتن مقاله من خیلی خوب نوشته شده، حالا برای هر صفحه 15 دلار پول خواسته می خواستم ببینم این ژورنال اعتبار داره که اینطوری مقاله ریجکتی همه جایی رو اکسپت داده. نظرتون راجع به چاپ مقاله در این ژورنال رو میشه بفرمایید.
ممنون از توجه مدیر محترم
academia stackexchangeI had recently submitted my paper to this journal on the advise of my guide and quite fortunately, I received an email a few days back saying that the paper had been accepted for publication. So before I pay the requisite fee of $165 (what is your opinion? is this too much?) I just wanted to know how good the journal was (the website says it has an impact factor of 2.13) and how much value such a publication will have. Would be really nice if someone could guide me on this. (This would be my first publication and I'm an undergraduate student)
This is the journal website link -> http://www.ijpam[dot]eu/
tttبا سلام
ظبق بررسی های به عمل آمده از اطلاعات این ژورنال در می یابیم که این ژورنال برای بهره مندی ازمزایای مناطق کمتر توسعه یافته از جمله جهان اسلام محل ژورنال رو کویت ذکر کرده در صورتی که محل اصلی لهستان هست و هیچ ارتباطی به آی اس سی نداره ولی پایگاه استنادی جهان اسلام ISC به اشتباه اون رو نمایه کرده
مهدیبا سلام
بنده چند مقاله چاپ شده در این مجله دارم و کاملاً برای آنها داوری انجام شد. ولی کلاً سریع جواب میدن که مزیت این مجله هست. فکر کنم مال بلغارستان هست اصلش، ولی زده کویت. در کل مجله مورد داری نیست بنظرم.
محمدسلام
من هم برای این مجله https://ijpam[dot]eu چند تا مقاله فرستادم . حسنش این که زود جواب میدهند بعضی ها یک ماه و بعضی ۲ ماه. البته داوری میکنند و ریوایز میخواهند. ولی خیلی سخت نمیگیرند.که صد جور ایراد بنی اسراییلی بگیرند. اگر موردی هنوز باشه که مقاله ای دارای اشکال پذیرش بدهند ممکن اشتباه داور باشه. نمیشه به مجله خورده گرفت.
فرهادبا سلام
مجله International Journal of Pure and Applied Mathematics با ISSN 1311-8080 (printed version)
ISSN 1314-3395 (on-line version)برای سابمیت مقاله چطوره ؟ باذکر دلیلباتشکر
حمیدرضاسلام
شما مقاله تون رو با فرمت لاتک ارسال کردید؟
من نگاه کردم هزینه رو برای هر صفحه زده 20 دلار
مقاله در زمینه رمزنگاری هم پذیرش میشه داخل این مجله؟
ممنونم
Hosseinبا سلام
من توی این ژورنال یه مقاله اکسپتی دارم و بعد از اون 2 تا دیگه هم سابمیت کردم. حالا نمیخوام مقالم چاپ بشه چند ماهه به سردبیر ایمل میزنم و توی سیستم سابمیتش هم اعلام می کنم من میخوام مقاله هام withdraw بشه ولی بعد از گذشت ماهها سردبیر کوچکترین توجهی به ایمیلها و درخواست من نمی کنه. به نظرتون چیکار کنم از شر این ژورنال و سردبیرش خلاص بشم؟؟؟
مقاله هامو میخوام جای دیگه سابمیت کنم موندم چیکار کنم؟
راهنماییم کنین لطفاً
باتشکر فراوان
علیسلام و عرض خدا قوت
من این ژورنال رو تحقیق کردم مث اینکه همه کاره اش یه نفره و هیئت سردبیران و اینا نداره و به احتمال زیاد جریان داوریش هم کشک باشه. به نظرم این ژورنال هم از لیست اسکوپوس باید خارج بشه هم از لیست ISC. سردبیرش و بعبارتی همه کارش آقای دکتر Nenov هستن که رزومه تاپی هم در ریاضی ندارن یه جورایی دارن جیب ملتهایی مث ما رو خالی می کنن. اگه به همین کشکی میشه جیب ملت رو خالی کرد منم از فردا راه میفتم دنبال راه اندازی ژورنال مگه ما چیمون از اونا کمتره. مدیر محترم لطفاً نظرم رو تأیید کنین.
با تشکر
Hosseinدوستان
من که قبلاً پیام داده بودم که نتونستم از شر این ژورنال خلاص شم حدود 5 ماه بعد از اینکه هیچکونه پاسخی از سردبیر ژورنال به دستم مبنی بر withdraw شدن مقاله نرسید، مقاله ام رو به یه ژورنال دیگه فرستادم و در کمال ناباوری منو بردن توی بلک لیست تمام ژورنالها متاسفانه این آقای Nenov علاوه بر لج کردن با من این مشکل حاد رو هم برای من بوجود آورد، خدا از سر تقصیراتش نگذره من که راضی نیستم ازش خدا لعنتش کنه، بیچارم کرد.
Nimaبا سلام
واقعاً اگه پیام آقای Hossein صحت داشته باشه به نظرم آی اس سی حتماً باید به این مسأله ورود کنه و نذاره به همین راحتی در حق محققین جفا بشه و کمترین کاری که می تونه بکنه حذف این ژورنال مسأله دار از لیست نشریاتش هست. کسی می دونه چجوری میشه با مسئولین آی اس سی ارتباط برقرار کرد؟ ممنون
Nushaبا سلام
خوشبختانه این ژورنال بالاخره توی لیست سیاه Cabell’s رفت و امیدوارم به زودی آی اس سی و اسکوپوس هم بندازنش بیرون
Hosseinبالاخره این ژورنال مورد دار که در سال 2018، تعداد بیش از 5000 مقاله به چاپ رسونده(قطعاً بدون داوری بوده که من قبلاً هم هشدار داده بودم) از لیست اسکوپوس اخراج شد. مزید اطلاع به لینک زیر مراجعه کنید تا ببینید که محققین بسیاری انتقادات شدید روانه اون کردند. ولی متاسفانه همچنان در لیست آی اس سی قرار داره.
https://www.scimagojr.com/journalsearch.php?q=19700182690&tip=sid
با تشکر -
نویسندهنوشته ها