ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › سایر › isi بدون ضریب تاثیر داریم؟
این موضوع شامل 7 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط مدیر در 8 سال, 3 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
افسانهسلام
من یک دانشگاه آزادی هستم . و باید برای پایان نامه ام مقاله isi بدم. اون بند 2-6 رو درست متوجه نشدم. یعنی ما می تونیم تو مجله isi بدون ضریب تاثیر مقاله چاپ کنیم یا نه؟چون در ادامه اون بند نوشته مجله isi بدون if اما داوری شون زود جواب بده و پولی باشه. یه کم مبهمه.
می دونید که برای رشته های علوم انسانی isi دادن خیلی سخته.
اصلا مجله ای داریم که isi باشه و بدون ضریب تاثیر باشه؟
من برای رشته اقتصاد دنبال یک ژورنالی هستم که تا حد امکان سریع جواب بده و شانس چاپ بالایی داشته باشه.
زاهنمایی میفرمایید.؟با سلام
بطور کلی به تمام ژورنال های نمایه شده در تامسون رویترز به اصطلاح ISI گفته میشود (با استناد به نام قدیمی موسسه Institute for Scientific Information). بدیهی است که با توجه به تنوع کیفی نمایه های تحت پوشش تامسون رویترز ، نمیتوان قضاوتی یکسان برای تمام این نمایه ها داشت. ولذا برای حفظ اعتبار و ارزش علمی عنوان ISI ، نمایه ها به دو گروه ISI (دارای ضریب تاثیر) و ISI-Listed (بدون ضریب تاثیر) تقسیم بندی میشوند.
منظور آیین نامه فوق الذکر مربوط به ژورنال های ISI-Listed است، که علیرغم وجود ژورنال های خوب، اما شامل تعداد قابل توجهی از ژورنال های بی کیفیت است که در لیست سیاه وزارت علوم نیز قرار گرفته اند. ذکر این نکته هم ضروری بنظر میرسد که عمده سوء استفاده از دانشجویان توسط موسسات غیرمعتبر ، از قبل این نوع ژورنال ها است.
سایر توضیحات را میتوانید در پاسخ به پرسش های برگزیده در این بخش مطالعه و درخصوص انتخاب ژورنال مناسب ، از ابزارهای معرفی شده در این بخش استفاده نمایید.
افسانهسلام
از پاسخگویی شما متشکرم.
دو سوال داشتم. من چکیده مقاله ام را در ابزار الزویر سزرچ کردم . ژورنالهایی را معرفی کرد. آیا می توانم به این اطلاعات اکتفا کنم.؟ خصوصا زمان پاسخگویی و درصد پذیرش؟
و اینکه Journal of Economic Dynamics and Control آیا پولی است؟ یعنی چی که در قسمت open access نوشته 1800؟
http://www.journals.elsevier[dot]com/journal-of-economic-dynamics-and-controlزمان انتشار با فرض عدم نیاز به انجام اصلاحات است. اما بطور معمول داوران این درخواست را خواهند داشت.
ژورنال "Journal of Economic Dynamics and Control" از open-access بعنوان یک آپشن پشتیبانی میکند (انتخاب با شما است) ، و هزینه آن همانطور که اشاره کردید 1800 دلار است.
افسانهببخشید دوباره می پرسم
خوب معلومه من همچین آپشنی رو نمی خوام. 1800 نمیدم/ اگه رایگان هست چرا همچین آپشنی میزارن؟درصورتیکه پژوهش با سرمایه گذاری جدی یک نهاد خاص انجام گرفته باشد، غالبا آن موسسه تمایل دارد که مقاله منتشر شده را در راستای توسعه اهداف علمی ، تجاری خود بصورت رایگان در منظر مطالعه دیگران قراردهد، ولذا هزینه دسترسی و انتشار را خود میپردازد.
مطمئنا این گزینه برای یک دانشجو که صرفا هدف اش تامین نمره دفاع است، ایجاد نشده.
saraسلام . چرا اینقدر جواب دو پهلو میدید ؟ یه جا می نویسید مجلاتی که پولی باشه نامعتبرن . یه جا می نویسید بله برای چاپ اینقدر باید پرداخت کنید . خب از اول درست اطلاعات بدید که برای ISI باید هزینه بدید . صد رحمت به موسسات . حداقل نصفه نیمه درست جواب میدن .سایت شما….
sara: چرا اینقدر جواب دو پهلو میدید ؟ یه جا می نویسید مجلاتی که پولی باشه نامعتبرن . یه جا می نویسید……
با سلام ، توصیه میشود مطالب ارائه شده را با دقت مطالعه بفرمایید.
مطمئنا جمله "همه مجلاتی که پولی باشه نامعتبرن" صحیح نیست. کافی است نگاهی گذرا به نمایه JCR بیاندازید.** کامنت شما درخصوص کیفیت پاسخگویی وبسایت ضریب تاثیر هم به یادگار اینجا بماند.
-
نویسندهنوشته ها