ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › TENDENZEN
این موضوع شامل 23 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط h.m در 5 سال, 9 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
emadسلام اعتبار ژورنال tendenzen چگونه است
ISSN: 0944-0844
سهیلبررسی اعتبار ژورنال ها
سلام. ایا مجله / http://tendenzen[dot]plamen.org tendenzen معتبر و دارای if میباشد؟ نحوه تشخیص if مقاله چگونه است؟
با سلام
ژورنال “Tendenzen” با شناسه “ISSN: 0944-0844” فاقد ضریب تاثیر میباشد. این ژورنال بواسطه قرارداشتن در نمایه Zoological Record ـ ، ISI-Listed محسوب میشود. توصیه به انتخاب ژورنال های سطح بالاتری میشود
رزابا سلام
،
از پاسخگویی شما متشکرم. مجله زیر را میخواستم بدونم آیا در جدیدترین لیست سیاه وزارت علوم و دانشگاه آزاد هستند یا خیر؟ ضریب تاثیر؟ آیا جز مجلات ISI محسوب می شوند؟ خیلی ممنونم
TENDENZEN JAHRBUCH DES ÜBERSEE-MUSEUMS ISSN:0944-0844
mr khezriiبا سلام میخواستم بدونم از بین این ژورنال ها کدام یک معتبرتر هستند؟و امتیاز هر یک در ایمپک فکتور چند می باشد؟
iioab ,Tendenzen
سید سعیدبا سلام میخواستم بدونم از بین این ژورنال ها کدام یک معتبرتر هستند؟و امتیاز هر یک در ایمپک فکتور چند می باشد؟
iioab ,Tendenzen من ژورنال Tendenzenانتخاب کردم ومبلغ یک دویست پرداختم ایا مورد تایید وزارت علوم است محبت کنید بفرمایید چون خیلی نگرانمسید سعید: iioab ,Tendenzen امتیاز هر یک در ایمپک فکتور چند می باشد؟ مبلغ یک دویست پرداختم
با سلام
هر دو ژورنال مدنظر شما در انجمن بحث شده اند. هر دو فاقد ضریب تاثیراند. و تا این لحظه در لیست سیاه گزارش نشده اند
مریم میرگذاربا سلام،میشه یه مجله المانی معرفی کنید که ضریب تاثیر داشته باشه
مازیارمازیار: در سایت science impact factor ضریب tandenzen اعلام کرده است
درخصوص ضرائب نامعتبر پیش تر بحث شد. (نظیر SIF ، GIF ، UIF و….)
forouzandehبا سلام
بنده دو مقاله در این مجله ای اس ای چاپ نموده ام برای دکترا امتیازی دارد برایم؟
باتشکرforouzandeh : بنده دو مقاله در این مجله ای اس ای چاپ نموده ام برای دکترا امتیازی دارد برایم؟
با سلام
این ژورنال ISI-Listed محسوب میشود و نه ISI.در لیست سیاه تا این لحظه قرارنگرفته و میتواند برای شما حائز امتیاز باشد. هرچند که توصیه ما انتخاب ژورنال های با کیفیت تر و یا به تعبیر دقیق تر بسیار باکیفیت تراز این مورد است.
alihttp://Www.tendenzen.plamen[dot]org agha torokhuda elam konid site nashriye tendenzen hamine ya na va inke bi etebare ya na mamnon misham javab bedin
حمید رضابا سلام و عرض ادب من در نشریه tendenzen یک مقاله مدیریتی چاپ کردم تو خوده اسکوپ سایت در این راستا نوشته اما وقتی در تامسون سرچ میکنی نوشته مربوط به جانور شناسی تمنا دارم منو از این سردرگمی دربیارید مبلغ 2تومنم هزینه کردم سپاس.
aliModir lotfan befarmayin chetor tamson mige janvar shenacye in majale ama scope site dar morede modiriyat bazaryabi va eghtesade
دکتر فرزاد جهان بینبا سلام نشریه مذکور یک نشریه المانی در زمینه مدیریت میباشد زیر نظر دانشگاه دوسلدورف و توسط موزه اوبرسی ثبت شده به همین جهت هست که zoological record میزنه و بسیار عالی هستش
راضیه سادات(دانشجو دکتری مدیریت)با سلام خدمت دوستان من واقعا از سوالات بعضی از عزیزان ک از مدیره محترم میپرسند تعجب میکنم اگه واقعا شما اطلاع ندارید از سابقه یک نشریه پس چرا اقدام میکنید این نشریه بسیار عالی هستش در زمینه مدیریت و بسیاری از اساتید در این نشریه پژوهش خودشونو به چاپ رسوندن و یکی از دلایله اعتبارش ساپورت نشریه توسط موزه و اساتیده نامیه دنیا(اوبرسی و دانشگاه دوسلدورف)هستش،اخه مگه جنگله که میگید جانور شناسی عجب صبری داره مدیر..سپاسگذارم
با سلام
تذکر: http://tendenzen.plamen[dot]org آدرس هایجک (جعل) شده است و بدیهی است چاپ مقاله در این وبسایت فاقد اعتبار میباشد.ضمنا آنکه در گزارش اخیر فهرست مجلات جعلی دانشگاه آزاد اسلامی نیز قرار گرفت
سید رضابا سلام مدیر گرامی اگه جعلیه پس سایت اصلیش کجاس مگه ما چه گناهی کردیم یه روز میگن سایت همینه یه روز میگن نیست تکلیف 2 نمره مقاله برای ارشد چی میشه پس؟قبل اون که جعلی نبود از کجا باید میفهمیدیم وقتی میگن های جکه دلیلشون چی هست وقتی حتی خودشونم سایته اصلیشو نمیدونن خواهشمندم راهنمایی بفرمایین
بعنوان یک اصل کلی: سهولت ، تعدد و سرعت پذیرفته شدن مقالات در ژورنال ، یک هشدار محسوب میشود.
زهراباسلام
من چند وقتی که می خوام مقاله مدیریت چاپ کنم ومتاسفانه افراد سود جو پول میگیرین ونشریاتی که بعدا در لیست سیاه میره معرفی میکنن لطف کنید شما یک نشریه isi که ایمپکت داشته باشه و جواب بده معرفی کنید
علیبا سلام یه مجله معتبر ای اس ای معرفی کنید
Saeed Sayfzadehباسلام
متا سفانه هر نشریه ای که فاقد ضریب تاثیر باشد و در این وبسایت مورد بحث قرار بگیرد چه خوب چه بد چه جعلی چه اصلی در لیست سیاهه دانشگاه آزاد و دفتر گسترش علم قرارخواهد گرفت.
شما که محدودیت زمانی دارین {بازه ۱تا ۳ ماه } باید در نشریات فاقد ضریب تاثیر مقاله خودتون رو انتشار بدین که در نهایت در لیست سیاهه ممکنه قرار بگیره و اگر زمان دارین {بازه ۷تا ۱۲ ماه } برای نشریات با ضریب تاثیر هر چند زیر نیم اقدام کنید
انجام این کار بسیار ساده است حتی ساده تر از ساختن ایمیل و صفحات سوسیال نتورک از جمله انستاگرام و فیسبوک…
افراد سود جو از نادانی های ما استفاده میکنند.لینک زیر به شما روش سرچ و سابمیت رو نشون میده
https://www.youtube[dot]com/watch?v=Hli3Uj4NBAIهمچنین نشریهSOUTH AFRICAN JOURNAL OF BUSINESS MANAGEMENT
ISSN: 2078-5585
در بازه زمانی 4 ماه جواب میده
Journal impact: 0.37
Acceptance rate : 40
ایمیل سابمیت : sajbm@usb.ac[dot]za
متن زیر رو با مقاله به ایمیل بالا ارسال کنید انشالا جواب میگیریدDear Dr. [Editor name],
We wish to submit a new manuscript entitled “[title of article]” for consideration by the SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BUSINESS MANAGEMENT.
We confirm that this work is original and has not been published elsewhere nor is it currently under consideration for publication elsewhere.Thank you for your consideration of this manuscript.
Sincerely,
[Your name]با احترام
h.mبا عرض سلام
چگونه می شود ژورنالی که در لیست سیاه نیست و در سایت تامسون رویترز هم نمایه شده است در لیست هایجک ژورنال باشد؟
با تشکر
-
نویسندهنوشته ها