ضریب تاثیر مجلات isi › انجمن ها › بررسی اعتبار ژورنال ها › The IIOAB Journal – Institute of Integrative Omics and Applied Biotechnology (II
این موضوع شامل 21 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط عبدی در 6 سال, 7 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
حسینیبا سلام ضمن تشکر از راهنمایی های قبلی شما خواستم ببینم وضعیت ژورنال چگونه است؟ISI, IF,….?
The IIOAB Journal – Institute of Integrative Omics and Applied Biotechnology (IIOAB)با سلام
ژورنال هندیایی "IIOAB" با شناسه "ISSN: 0976-3104" فاقد ضریب تاثیر ، در Scopus با رتبه کیفی Q4 و در تامسون رویترز در نمایه ESCI قرار دارد. درمورد این نمایه پیش تر در پاسخ به پرسش شماره 9 بحث شد
زینببا سلام و عرض ادب
محتوای موضوع بنده جامعه شناسی است اما محتوای آن با نشریات پزشکی نیز می تواند مطابقت داشته باشد. از این جهت بعد از کمک خواستن از موسسه ای این نشریه را با توضیحات داده شده به من معرفی کردند اما من از اعتبار آنها آگاهی ندارم ضمن اینکه قیمت آنها خیلی بالا است و مطمئن نیستم قیمت اصلی نشریه ارقام ارائه شده باشد
بسیار سپاسگزار می شوم مرا راهنمایی فرمایید
IIAOB JOURNAL
http://www.iioab[dot]org/
پذیرش 2 تا 3 هفته چاپ 45 روز تا 2 ماه ISI WOS + SCOPUSE
[IF 2015: 0.32]
http://www.scimagojr[dot]com/journalsearch.php?q=19700188348&tip=sid&clean=0
India قیمت: 1 میلیون و 600 هزار تومنژورنال "The IIOAB Journal" با شناسه "ISSN: 0976-3104" فاقد ضریب تاثیر ، حضور در نمایه ESCI (توضیحات تکمیلی در پاسخ به پرسش 9) و در نمایه Scopus با درجه کیفی Q4
صرف چنین هزینه ای برای این ژورنال توصیه نمیشود
سارابا سلام
در مورد مجله IIAOB أيا ممكن است در بلك ليست قرار بگيرد؟
باتشكرسارا: ممكن است در بلك ليست قرار بگيرد؟
با سلام
نمیتوان هم اکنون قضاوتی دراین خصوص داشت
عباسیبا سلام
برای مقاله ی من یکی از موسسات پیشنهاد دادن که مبلغی رو دریافت میکنن که مقاله ی من در این مجله هندیایی چاپ بشه . میخاستم منو راهنمایی کنیدThe IIOAB Journal – Institute of Integrative Omics and Applied Biotechnology (IIOAB)
رویاآیا نشریه زیر معتبر است یا نه IIOAB Journal ISSN: 09763104
یوسف زادهبا سلام و عرض ادب
در خصوص اعتبار مجله زیر می خواستم سوالی بپرسم. آیا این مجله دارای اعتبار کافی برای چاپ مقاله جهت ارتقای هیئت علمی هست یا خیر.
IIAOB JOURNAL
ISSN: 0976-3104
ادرس سایت
http://www.iioab[dot]org/
Thomson Reuters indexed (Web of Science)
Emerging Sources Citation Index
ehsanسلام بر دوستان
من این ژورنال رو پیگیری کردمضریب تاثیر دارهو وزارت علوم تائیدش کرده.
http://scimagojr[dot]com/journalsearch.php?q=19700188348&tip=sid&clean=0
amسلام هزينه submit كردن تو اين مجله چنده؟
ژورنال IIOAB در لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است/
Raeسلام
آیا ژورنالIIOAB هندیایی جزو بلک لیست است و مشکوک نوشتن به چه معناست و علت اینکه گزارش مشکوک نوشتن در لیست از نظر زمانی با لیستی که بنده چند روز پیش چک کردم و همخوانی ندارد چیست ؟ در تاریخ ۲۴ بهمن ماه از طریق واحد علم سنجی دانشگاه چک شده ودر بلک لیست نبوده ولی حالا گزارش شده مشکوک .
وتاریخ گزارش هم به عقب برگشته چه عاملی ایا می تواند تاثیر گذار باشد؟
لطفا در صورت امکان شفاف بفرمایید موضوع را .
سپاسگزارم
Raeسلام بنده در تاریخ ۲۴ بهمن از واحد علم سنجی دانشگاه ش……. به راهنمایی استاد مربوطه توسط خانم ف……. از ژورنال IIOAB استعلام خواستم که آیا جزو بلک لیست نمی باشد گفتند خیر حتی تلفنی با استاد مربوطه کاملا صحبت کردند و گفتند که این ژورنال مشکلی از تظر ایندکسینگ ندارد .انروز ظهر از واحد علم سنجی با جملات مشکوک به بنده گزارش شد که این ژورنال جزو بلک لیست مشکوک نوشته شده علت این عدم همخوانی تاریخ اعلام اینکه ژورنال مشکلی ندارد و گزارش مجدد مشکوک اینکه ژورنال مشکل دارد وتلریخ از نظر تقویمی عقب کشیده شده چه می باشد؟
فرد گزارش دهنده اصلا من دانشجو را نمی شناختند وهیچ شماره ای از من نداشتند ولی جالبه مستقیما به شماره همراه من تماس گرفتند
و گفتند که شماره شما را از استادتان گرفتیمRae: استعلام خواستم که آیا جزو بلک لیست نمی باشد گفتند خیر….
با سلام
ژورنال IIOB در25 آبان ماه 1395 در لیست سیاه دانشگاه آزاد اسلامی و هم اکنون با وضعیت اعلام شده “مشکوک” در لیست سیاه وزارت بهداشت قرار دارد.چندین ماه پیش تذکر خود را در انتخاب این ژورنال مطرح نمودیم.
Raeسلام
از راهنمایی شما ممنون وسپاسگزارم .آیا در ژورنالی که در حال حاضر در لیست وزارت بهداشت مشکوک گزارش شده به اکسپت مقاله و چاپ آن اعتباری هست .اگر پاسخ بفرمایید ممنون میشوم .
این موضوع به تشخیص معاونت پژوهشی دانشگاه شما است. لیکن با توجه به وضعیت فعلی این ژورنال احتمال پایین است/
Raeدر پاسخ به سوالاتم که تقریبا قسمت آخرانرا پاسخی نفرمودید قانع نشدم ولی همیشه به این اعتقاد دارم کسانیکه ضعیف هستند انتقام را انتخاب و از موفقیت دیگران رنج میبرند . و افرادبزرگ و شایسته می بخشند وافراد باهوش نسبت به مسایل بی توجهند . این اتفاقرا ترس و هراس در مقابل یک موفقیت برای خودم توجیه کردم .
دوست عزیز،
از رخداد پیش آمده برای مقاله شما متاسفیم. سعی وبسایت ضریب تاثیر نیز پیش گیری از بروز چنین خسارت هایی است.
لیدابا سلام
احرین فهرست مجلات نامعتبر وزارت علوم، فنلوری و اطلاعات مربوط به آذرماه 1396 می باشد که این مجله در لیست مجلات نامعتبر قرار ندارد. لطفا توضیح دهید که بر اساس کدام فهرست در اسفند 96 این مجله را در لیست سیاه قرار داده اید.
-
نویسندهنوشته ها